Call-centar 011 655 78 00

XANADU ISLAND HOTEL

XANADU ISLAND HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi na privatnom poluostrvu, mesto Akyarlar, oblast Turgruteis , 25 km od centra Bodruma, 60 km od Milas aerodroma.

Opšti podaci

Hotel Xanadu Island je smešten na privatnom poluostrvu i zauzima površinu od 55.000m². Izgrađen je 2010. godine. Hotel je okružen prelepo uređenim vrtovima i baštama, prepun je zelenila i cveća. U ponudi ovog eksluzivnog hotela su različiti tipovi soba i vila koji su smešteni u okviru četvorospratne glavne zgrade i manjim objektima u okviru kompleksa u kojima su smešteni neki tipovi apartmana i vila.. Ovaj hotel poseduje i dva otvorena bazena, jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, pešačku stazu oko poluostrva, glavni restoran,  2 à la carte restorana, nekoliko barova, Spa centar, fitnes centar.

Za decu tu su otvoreni i zatvoreni bazen, mini club (4-12 godina), dečije igralište, animacije, dečiji bife za doručak, ručak i večeru, stolice za bebe u glavnom restoranu, krevetac za bebe.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu i dve platforme za sunčanje. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Smeštaj

Hotel nudi različite tipove luksuznih soba – Suite sobe i Villa sobe koje mogu imati od 1 do čak 6 soba. Sve sobe imaju klima uređaj, LCD TV, direktan telefon sa govornom poštom, sef, mini bar koji se dopunjava svakodnevno, fen za kosu i Wi-Fi i kablovski internet.

Sunset suite  – ima površinu 70m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i kliznim vratima odvojenog dela u kome se nalazi garnitura za sedenje u vidu sofe predviđene za dve osobe, kupatilo sa tuš kabinom i kadom, balkon. Ne nalazi se u glavnoj zgradi.


Courtyard suite
– ima površinu 80m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom ili odvojenim krevetima, garniturom za sedenje (sofa predviđena za dve osobe) i kupatilom sa kadom i tuš kabinom, balkon. Ovaj tip apartmana se nalazi u glavnoj zgradi.

Romance suite –  sastoji se od jedne  prostorije koja ima spavaći deo sa velikim kružnim krevetom i deo za sedenje sa dve sofe, garderober i kliznim vratima odvojeno kupatilo u kome su tuš kabina i jacuzzi, balkon. Nalazi se u glavnoj zgradi.

Elegance suite – ima površinu 92m2 i sastoji se od dve spavaće sobe (u jednoj je francuski krevet dok su u drugoj dva odvojena kreveta) i prostorije za sedenje sa sofom koja je predviđena za dve osobe i radnim stolom, balkon.  Svaka soba ima svoje kupatilo. Ne nalazi se u glavnoj zgradi.

Deluxe suite –  je površine 80m2 sastoji se od  spavaće sobe sa francuskim krevetom i  prostorije za sedenje sa dve sofe, kupatila i balkona. 

Lavender suite –  je površine 110m2 sastoji se od  dve spavaće sobe (u jednoj je francuski krevet, a u drugoj su dva odvojena kreveta) i terase sa dve ležaljke.
 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je High Class All inclusive –  samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu koji je otvoren 24h (doručak, ručak, večera  i  užina  u periodu 22:00-07:00). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana u ponudi su i dva à la carte restorana (italijanski i egejski), nekoliko  barova (Archipelago bar, Xanadu bar, Rosebud bar & terrace koji radi 24h, Lobby bar, Sport bar, Beach Bar, Disco bar).

Plaća se:à la carte restorani (osim jednom tokom boravka, uz prethodnu rezervaciju dan ranije), uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 Lekar, frizer, servis za pranje veša, hemijsko čišćenje, konferencijske sale, prodavnice, prodavnica suvenira, parking.

Sport i zabava

Hotel ima dva otvorena bazena i  jedan zatvoreni bazen sa jacuzzi-jem, otvoreni i zatvoreni bazen za decu, fitness centar, teniski teren, terene za odbojku, košarku i streljaštvo, sto za bilijar i stoni tenis, aerobic, gimnastika, dnevne animacije i večernji program.

Plaća se: oprema za tenis, privatni časovi tenisa, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2023

XANADU ISLAND HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }