Lokacija

Nalazi se u mestu Göltürkbükü, oko 5km od centra mesta Türkbükü, oko 22km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 400 000mi ima ukupno 492 sobe u okviru glavne zgrade i tri bloka kao i jednu vilu na tri sprata od 450m2. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4  à la carte restorana, 7 barova, 3 snack bara i poslastičarnica, bazeni, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su 2 dečija bazena, mini club, midi club, maxi club i igralište.

Plaža

Hotel ima svoju privatnu 170m dugu peščanu plažu sa platformom i dva doka (jedan dok je namenjen isključivo gostima koji su smešteni u vilama). Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju mini bar, sef, ketler-set za kafu i čaj, pegla i daska za peglanje, LCD TV, klima, kupatilo sa tuš kabinom i balkon.

Standradna soba može imati pogled na more ili kopno i ima površinu 39m2.

Family soba ima površinu 80m2. i sastoji se od dve odvojene jedinice gde se u jednoj nalazi francuski krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Junir suite ima površinu 45mi sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Deluxe suite ima površinu 65mi sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje-izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). Glavni restoran ima i svoju sekciju Cuisine 24 koji ima à la carte uslugu 24h. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 4 à la carte restorana (riblji, italijanski, turski i Tapas), 3 restorana za užine, 7 barova (Pool bar, Peninsula beach bar, Lobby bar, White dack bar, Central bar, Vitamin bar, Disco bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restorana, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, frizer, market, prodavnice, fotograf, doktor, menjački poslovi.

Sport i zabava

Dva bazena na otvorenom za odrasle, relax bazen, dva zatvorena bazena za odrasle (jedan je sa morskom vodom), dva dečija bazena, bazen sa aqua parkom (ukupno 6 tobogana). Od ostalih animacija tu su igre sa kartama, domine, bilijar, teren za košarku i odbojku, fudbal, fitness centar, animacije tokom dana i večernji program.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje terana, game centar za decu i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, suna, Vitamin bar.

Plaća se: masaža,tretmani u turskom kupatilu, tretmani lica i tela, solarijum i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.