Call-centar 011 655 78 00

VINCCI ROSA BEACH

VINCCI ROSA BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi na oko 4 km od aerodroma u Monastiru, 3 km od centra grada, 11 km od Susa i 21 km od Port El Kantoui.

Opšti podaci

Nalazi se na odličnoj lokaciji, sa prelepim pogledom na more. Idealan je, kako za mlade, tako i za porodice sa decom. Osim glavnog, poseduje i bazene za decu. Za najmlađe su tu Kids club (4-12), dečije igralište, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju. Peškiri su dostupni na recepciji uz depozit.

Smeštaj

Hotel nudi 398 soba, od kojih sve poseduju kupatilo, klimu, internet, SAT TV, fen za kosu, telefon, sef, mini bar, balkon ili terasu. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak (07:00 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 11:30), ručak (12:30 – 14:30), užine (15:00 – 18:00 i 21:30 – 02:00), večera (18:30 – 21:00) – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima. Gostima je na raspolaganju i a la carte resotoran, dva puta u toku boravka, uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Tokom večere se poslužuje i sladoled. 
Central bar služi razne koktele u toku dana, Pool bar može da se koristi od 10:00 – 00:00, dok se Wine bar plaća i zona je za pušače.

Ostali sadržaji

Servis za peglanje i pranje veša, doktor na poziv, faks.

Sport i zabava

Dostupan je veliki izbor animacija u toku boravka – aerobik, gimnastika u vodi, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, pikado, streljaštvo, pedalina, surfovanje, jet ski, skijanje na vodi, banana, padobran, vaterpolo, fitnes, mini golf, šah, kartanje i društvene igre.

Plaća se: video igrice, bilijar, nargila (šiša).

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, salon za negu lepote, terapije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost

VINCCI ROSA BEACH
Katalog leto 2020