Call-centar 011 655 78 00

VINCCI NOZHA BEACH & SPA

VINCCI NOZHA BEACH & SPA

Lokacija

Hotel Vincci Nozha Beach, udaljen je oko 5 km od centra Hamameta, oko 115 km od aerodroma u Monastiru, oko 75 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na samoj plaži, jedan je od lepših hotela u Tunisu. Odličan za porodice, ali i za parove. Poseduje 447 smeštajnih jedinica, koje su raspoređene u tri zgrade. Poslednji put je renoviran 2009. godine.

Plaža

Hotel poseduje svoju peščanu plažu sa belim sitnim peskom. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Ukupno ima 447 smeštajnih jedinica u okviru kojih su u ponudi double, triple, family sobe i apartmani. sa pogledom na more ili kopno. Sobe poseduju klimu, SAT-TV. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima 3 restorana  i 4 bara. Tunižanski restoran “La sofra”, restoran “Barbecue Blue&Blue Fish”.

Sport i zabava

Hotel poseduje 3 bazena, od sportova su dostupni skijanje na vodi i padobranstvo.

Spa & wellness

U okviru hotela se nalazi spa&wellness centar sa turskim kupatilom.

Dodatno se plaćaju: masaže, kozmetički salon.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

VINCCI NOZHA BEACH & SPA
Katalog leto 2020