Lokacija

Odlično lociran u centru Naama Bay, 15 km od aerodroma

Opšti podaci

Hotel se nalazi nedaleko od centra Naama Bay, gde gosti mogu uživati u raznovrsnim sadržajima koje ovo popularno mesto može da ponudi, brojnim prodavnicama, restoranima i kafićima. Kompleks predstavlja spoj moderne arhitekture i egipatske ljubaznosti, a raznovrstan sadržaj i dobra lokacija ga čine dobrim izborom za goste svih uzrasta. Hotel čini petospratna zgrada i u ponudi ima 388 smeštajnih jedinica. 

Od sadržaja za decu tu su aqua park, dva bazena za decu i dečiji klub.

Plaža

Hotel poseduje privatnu peskovitu plažu koja je udaljena od hotela oko 300 m.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon ili terasu, direktnu telefonsku liniju, satelitsku TV, sef, fen, klimu sa individualnim upravljanjem.

Plaća se:  mini bar, room service, Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposuživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – The Palm (glavni restoran), The Grill Restaurant, Little Budha Restaurant, Sushi Bar and Lounge i Boharat Restaurant. Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholnai bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel ima ukupno 4 otvorena bazena od kojih se 3 greju tokom zimske sezone (uključujući i polu olimpijski bazen), 2 bazena za decu (greju se tokom zimske sezone), Aqua park (sa 3 tobogana), dnevne i večernje animacije.

Plaća se:  „Health Club“ (sauna, đakuzi i masaže), sportovi na vodi i ronjenje, bilijar,  usluga pranja veša, čuvanje dece, doktor.

Sport i zabava

Hotel ima 4 bazena od kojih se 3 greju tokom zimske sezone (uključujući i polu olimpijski bazen), 2 bazena za decu (greju se tokom zimske sezone), aqua park (sa 3 tobogana), dnevne i večernje animacije.

Plaća se: sportovi na vodi i ronjenje, bilijar.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: sauna, jacuzzi, masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.