Call-centar 011 655 78 00

TITANIC DELUXE BODRUM

TITANIC DELUXE BODRUM

Lokacija

Na plaži, u Güvercinlik zalivu, oko 3km od mesta Güvercinlik, oko 25km od centra Bodruma, oko 15km od aerodroma.

Opšti podaci

Titanic Deluxe Bodrum zauzima površinu od 80.000 m². Otvoren je u maju 2016. godine i ima 400 smeštajnih jedinica, uključujući i 7 vila. U ponudi ovog hotela su glavni restoran “Parkfora”, 4 a la carte restorana, “Turkish Cafe” , “Irish Bar”, “Show Bar”, “Pool Bar”, “Beach Bar”, “Centruim Bar”, “Vitamin Bar” i poslastičarnica.

Za decu tu je Tini Kids Club sa mnogobrojnim aktivnostima za decu.

Plaža

Plaža je peskovita i dugačka 350m i kako je u zalivu zaštićena je od vetrova. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, fen, LCD SAT TV, tuš-kupatilo, Wifi, ogrtač i papuče, sef, mini bar, set za kafu i čaj.

Standardna soba je veličine 40 m².

Superior soba je veličine 51 m².

Deluxe soba je soba sa pogledom na more i ima između 80 i 85 m².

Porodična (family) soba ima 54 m² i sastoje se iz dve sobe: jedna je sa bračnim krevetom, a u drugoj su dva single kreveta. Tu su i dva kupatila.

Porodični apartman ima površinu 90 i sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, sobe za roditelje sa francuskim ležajem, dečije sobe sa dva odvojena kreveta, dva kupatila i balkona.

Superior room 2– deca do 11.99 godina su gratis, primaju samo dvoje odraslih i dvoje dece, nije moguće napraviti rezervaciju za dvoje odraslih i jedno dete. Raspoloživost ovih soba obavezno proveriti u agenciji (ograničen je broj soba po polasku).

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima) u glavnom restoranu “Parkfora”. Restoran ima i otvoreni i zatvoreni deo. Iz otvorenog dela pruža se pogled na prelepi zaliv. U koncept ulaze i  sladoled, užine, domaća pića, kolači, kafa, peciva, pite, pizza. Gostima su na raspolaganju  4 a la carte restorana (morski “Begonvil”, italijanski “Pascarella”, turski “Hasir” i “The Beaf Grill Club”). Morski i italijanski je moguće posetiti bez doplate jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju. Barovi: “Lobby Bar”, “Turkish Caffee”, “Irish Bar”, “Show Bar”, “Pool Bar”, “Beach Bar”, “Vitamin Bar”.

Plaćaju se: a la carte restorani, premium pića, “VIP Cabana Bar”, room service.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, pranje automobila, besplatan Wi-Fi internet u biznis centru.

Plaća se: fax, pranje i peglanje veša, prodavnice, šoping centar, lekar, kolica za bebe, iznajmljivanje automobila, fotograf, suveniri, sale za sastanke.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa 4 tobogana, otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, dečiji bazen i dečiji aqua park, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, boćanje, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitnes, igre sa kartama, biblioteka, žurke na plaži, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: iznajmljivanje jahti, Play Station i ostale igre, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, bazeni koji se greju (otvoreni i zatvoreni).

Plaća se: masaža, terapije, tretmani, frizer.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

TITANIC DELUXE BODRUM