Call-centar 011 655 78 00

TITANIC DELUXE BODRUM

TITANIC DELUXE BODRUM

Lokacija

Nalazi se na plaži u Güvercinlik zalivu, oko 3km od mesta Güvercinlik, oko 25km od centra Bodruma, oko 15km od aerodroma.

Opšti podaci

Opšti podaci

Titanic Deluxe Bodrum zauzima površinu od 80.000m². Otvoren je u maju 2016. godine i ima 400 soba, uključujući i 7 vila. U ponudi ovog hotela su glavni restoran “Parkfora”, 4 à la carte restorana, Turkish Cafe , Irish bar, Show bar, Pool bar, Beach bar, Centruim bar, Vitamin bar i poslastičarnica.

Za decu tu je Tini Kids Club sa mnogobrojnim aktivnostima za decu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Plaža je peščana i dugačka 350m i kako je u zalivu zaštićena je od vetrova. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira se ne naplaćuje.
Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, fen, LCD SAT TV, tuš-kupatilo, Wi-Fi, ogrtač i papuče, sef, mini bar, set za kafu i čaj.

Standardna soba je veličine 40m².

Superior soba je veličine 51m².

Deluxe soba je soba sa pogledom na more i ima između 80 i 85m².

Family soba ima 54m² i sastoje se iz dve sobe: jedna je sa bračnim krevetom, a u drugoj su dva single kreveta. Tu su i dva kupatila.

Porodični apartman ima površinu 90m² i sastoji se od dnevne sobe sa garniturom za sedenje, sobe za roditelje sa francuskim ležajem, dečije sobe sa dva odvojena kreveta, dva kupatila i balkona.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je High Class All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima) u glavnom restoranu “Parkfora”. Restoran ima i otvoreni i zatvoreni deo. Iz otvorenog dela pruža se pogled na prelepi zaliv. U koncept ulaze i  sladoled, užine, domaća pića, kolači, kafa, peciva, pite, pizza. Gostima su na raspolaganju  4 à la carte restorana (riblji “Begonvil”, italijanski “Pascarella”, turski “Hasir” i “The Beaf Grill Club”). Riblji i italijanski je moguće posetiti bez doplate jednom u toku boravka, uz prethodnu rezervaciju. Barovi: Lobby bar, Turkish Caffee, Irish bar, Show bar,  Pool bar, Beach bar”, Vitamin bar.

Plaća se: à la carte restorani, premium i uvozna pića, “VIP Cabana Bar” i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Parking, pranje automobila, fax, pranje i peglanje veša, prodavnice, lekar, kolica za bebe, rent-a-car, fotograf, suvenirnica, sale za sastanke.

Sport i zabava

Otvoreni bazen sa 4 tobogana, otvoreni i zatvoreni bazen koji se greju, dečiji bazen i dečiji aqua park, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, boćanje, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitness centar, igre sa kartama, biblioteka, žurke na plaži, uživo muzika, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: iznajmljivanje jahti, Play Station i ostale igre, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, motorizovani sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaža i tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2023

TITANIC DELUXE BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }