Call-centar 011 655 78 00
THE SINDBAD

Lokacija

Nalazi se u mestu Hammamet, na oko 2km od centra, oko 70km od aerodroma u Tunisu i na oko 100km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci

Hotel Sindbad izgrađen je 1966. a poslednji put renoviran 2013. godine. Arhitektura hotela predstavlja spoj zapadnog i orijentalnog stila. Okružen je lepo uređenom baštom i nalazi se na svojoj plaži. Ima 145 standard soba i 9 apartmana.
Gostima je na raspolaganju glavni restoran, 2 à la carte restorana, snack restoran, više barova i 3 bazena. Hotel Sindbad je odličan izbor i za ljubitelje golfa, s obzirom na to da se nalazi na oko 5km od Yasmine Golf Club-a.

Za decu je tu dečiji bazen. 

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. 

Smeštaj

Hotel ima 145 standard soba i 9 smeštajnih jedinica tipa suite. Sve sobe imaju balkon/terasu, kupatilo, klima uređaj, telefon, sef, SAT TV, mini bar, Wi-Fi internet, fen.

Standard sobe imaju francuski ležaj ili dva single ležaja i balkon/terasu sa pogledom na vrt ili na more.

Plaća se: telefon, mini bar, room service i ostalo van koncepta. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).
Osim glavnog restorana “Sheherazade”, tu su i à la carte restorani – “Le Chiraz” (internacionalna&tunižanska kuhinja) i “Manora” (azijska kuhinja), snack restoran “Les Voiliers” i više barova (Beach bar, Pool bar, Lobby Bar i Pub 19). 

Plaća se: sva alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Salon lepote, frizer, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, lekar na poziv, sala za sastanke, suvenirnica.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju 2 otvorena bazena, 1 zatvoreni bazen (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), dečiji bazen, fitness centar, bilijar, pikado i internet kutak na recepciji. Gosti mogu da koriste shuttle bus koji vozi do Yasmine Golf Club-a.

Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness


Plaća se:
sauna, parno kupatilo, masaže, jacuzzi, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost

THE SINDBAD
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }