Call-centar 011 655 78 00
THE RUSSELIOR

Lokacija

Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet, udaljen oko 10km od mesta Hammamet, oko 100km od aerodroma u Monastiru i oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci

Resort se prostire na 30.000m². Ima 247 smeštajnih jedinica, od toga je 231 soba, 1 kraljevski apartman, 1 predsednički apartman, 4 ambasador apartmana, 7 junior apartmana i 3 sobe prilagodjene osobama sa invaliditetom. Pored glavnog restorana u sklopu hotela su i azijski restoran i 4 bara (Piano baru u llobiju hotela, Pool bar, Beach bar i Barbecue bar).   

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima peščanu plažu, od koje je udaljen oko 400m. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate. 

Smeštaj

Sve sobe imaju terasu sa pogledom na bazen ili baštu, SAT TV, telefon, mini bar, sef, internet, bade mantil, papuče.

Standardne sobe imaju povšinu 31-40m2.           
                                                                                               
Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion  – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima). Dostupan je dečiji i vegetarijanski meni.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, salon lepote, rent-a-car, prodavnice, menjačnica, konferencijska sala.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, fitness centar, teniski teren, teretana.

Plaća se: svi sportovi na vodi, lični trener (na zahtev), časovi plivanja, tenisa, kuvanja, golf. 

Spa & wellness

Sauna, zatvoreni bazen, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THE RUSSELIOR
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }