Call-centar 011 655 78 00
THE OBA HOTEL

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, 28km od aerodroma i 12km od centra Bodruma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2020.godine i zauzima površinu od 35 000m, a ima 293 sobe. Nalazi se na odličnoj lokaciji i ovaj hotel je osmišljen tako da postoje delovi hotela koji su namenjeni za boravak žena i muškaraca odvojeno te se preporučuje gostima koji iz relogioznih razloga preferiraju ovakav hotelski koncept.  Gostima su na raspolaganju bazeni, glavni restoran, à la carte restoran, nekoliko barova, fitness centar i Spa centar.

Za decu tu su dečiji bazen, mini club sa aktivnostima, mini disco, igralište, dečiji meni u svim restoranima i aqua park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži i ima potpuno dve odvojene plaže (porodičnu plažu i žensku plažu). Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen za kosu, kupatilo sa tuš kabinom i kozmetikom, ogledalo za šminkanje, papuče, sef, Wi-Fi, direktnu telefonsku liniju, LCD TV, centralnu klimu, set za kafu i čaj, mini bar, mogućnost biranja jastuka (5 tipova).

Premier room ima površinu 23m, može biti bez pogleda, sa pogledom na baštu i sa pogledom na more. Maksimalan broj gostiju u ovoj sobi su dve osobe. Sobe imaju ili balkon ili terasu.

Family room ima površinu 45m, ima dve sobe za spavanje i dva kupatila. Maksimalan broj gostiju u ovoj sobi je 4.

Suite ima površinu 45m, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila, maksimalno 3 osobe. Ove sobe imaju balkon.

Serenity suite ima površinu 45m, sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka i kupatila, maksimalno 3 osobe. Ove sobe imaju balkon i pogled na more.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All İnclusive bez alkoholnih pića – samoposluživanje – doručak i večera u galvnom restoranu “Ziyafet”, popodnevne užine u nekoliko restorana (Sofra snack restoran, Woman snack restoran). U koncept usluge su uključene i poslatice ( wafel, sladoled), voće, turske palačinke i tost u određeno vreme na određenim mestima. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju Sofra à la carte restoran, poslastičarnica i nekoliko barova ( Lobby bar, Terrace bar, Pool bar, Beach bar, Woman bar, Aquapark bar, Event bar). U koncept usluge su uključena lokalna bezalkoholna pića, domaći čajevi i ceđeno voće u zavisnosti od godišnjeg doba.

Plaća se: nargila i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor, market i prodavnice, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Glavni bazen, dečiji bazen, ženski bazen, dečiji ženski bazen, muški i ženski bazen u Spa centru, fitness centar, odbojka na plaži, stoni tenis, košarka, zumba, gimnastika u vodi, časovi plesa, boćanje, pikado, aerobic, tenis. 

Plaća se: časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, šok tuš, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

THE OBA HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }