Call-centar 011 655 78 00

THE BODRUM BY PARAMOUNT H&R

THE BODRUM BY PARAMOUNT H&R

Lokacija

Nalazi se u mestu Torba, oko 10km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci

The Bodrum hotel je otvoren 2014. godine, a od 2017. godine je deo poznatog lanca hotela Paramount Hotels & Resorts. Hotel zauzima površinu od 110.000m2, raspolaže sa 134 luksuzno opremljene smeštajne jedinice, a gostima su na raspolaganju bazeni, 3 a la carte restorana i spa centar.

Za decu tu je dečiji klub.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena su besplatni.

Smeštaj

Studio sobe su veličine 30 m2 i mogu primiti dve osobe, i luksuznog su izgleda. Sobe sadrže: francuski ležaj, digitalni sef, Wi-fi internet velike brzine, čajnik, aparat za kafu, IPTV, bežični telefon, mini bar (Cola, Cola Zero, Cola light, Fanta, Sprite, voda, kisela voda, pivo, ledeni čaj, viski, votka, džin, tonik, sok od narandže, Nesquik, Haribo, Pringles, limunada). Mini bar dopunjava se jednom dnevno.
Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima), užina na plaži, užina na bazenu i pite, kolači i peciva u poslastičarnici “Jack s patisserie”.

U svim barovima sem u Shisha Lounge baru (čaj, kafa, liker) nude se hladni i topli napici kao i širok spektar određenih lokalnih i uvoznih alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Plaća se: A la carte restorani uz rezervaciju unapred, određena uvozna pića po hotelskim pravilima, šiša.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

U hotelu postoje takođe i lekar, frizer, fotograf, hemijsko čišćenje, prodavnice i marketi. Ove usluge se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava

Pored mnogo sadržaja, hotel takođe nudi dodatne aktivnosti, poput: aerobik, joga, vožnja kanua, akvabik, fitness, pikado, stoni tenis, badminton, igre sa kartama, boćanje. Gosti mogu uživati i u živim muzičkim nastupima, filmovima, i svakodnevnim animacijama.

Za decu od 4-12 godina postoji mini klub koji radi tokom celog dana, gde deca mogu uživati u filmovima, sportskim aktivnostima, “lovu na blago”, časovima kuvanja, video igrama i mnogim drugim.

Plaćaju se: sportovi na vodi, personalni treninzi u teretani.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam) sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: Spa tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ TURSKA 2020

THE BODRUM BY PARAMOUNT H&R