Call-centar 011 655 78 00
SVELTOS HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Larnaki na oko 200 m od plaže, od centra Larnake udaljen je oko 6 km a od aerodroma u Larnaki oko 21 km i na oko 30 min od jedne od najlepših plaža Aja Nape.

Opšti podaci

Nalazi se u Larnaki na oko 200 m od plaže, od centra Larnake udaljen je oko 6 km a od aerodroma u Larnaki oko 21 km i na oko 30 min od jedne od najlepših plaža Aja Nape.

Hotel je otvoren 1984. godine a renoviran je 2013. godine. Namenjen je gostima svih uzrasta jer se nalazi u mirnom delu a dovoljno blizu centra koji pruža razne aktivnosti. Hotel ima dva sprata i poseduje 46 soba kao i bazen za odrasle i za decu , besplatan wi – fi u sobama i javnim prostorijama.

Plaža

Hotel je udaljen oko 200 m od plaže.

Smeštaj

Sve sobe sadrže bračni krevet ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ,klimu, satelitsku TV, telefon, sef, fen, frižider (na zahtev uz doplatu). Standard sobe su na prvom spratu, i imaju pogled na kopno, dok su ostale sobe na višim spratovima, pa imaju bolji pogled.

Hrana i piće

Hotel nudi uslugu BB, HB i All inculusive. Hotel sadrži restoran i bar pored bazena.

Ostali sadržaji

Hotel ima dva bazena od toga jedan namenjen deci i jedan olimpijski bazen za odrasle. Od sportskih aktivnosti sadrži teniski i košarkaški teren, teretanu. Hotel organizuje tematske večeri kao što je „Cyprus Night“, roštilj i karaoke večeri. Peškiri se mogu koristiti uz depozit.

Plaća se: hemijsko čišćenje, pranje veša, prodavnica suvenira.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SVELTOS HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,303" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }