Call-centar 011 655 78 00

SKYLIFE BODRUM

SKYLIFE BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Gümbet, na oko 3km od centra Bodruma i 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u samom centru mesta Gümbet, na 50m od ulice sa barovima i diskotekama. Hotel ima ukupno 79 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju dva otvorena bazena, glavni restoran.

Za decu tu su dva dečija bzena.

Plaža

Gosti hotela mogu da koriste gradsku plažu koja je udaljena od hotela 50m ili da koriste plažu sa kojom hotel ima dogovor na kojoj mogu da koriste ležaljke i suncobrane besplatno.

Smeštaj

Sve sobe imaju fen za kosu, LED TV, kupatilo, split klimu, Wi-Fi internet, sef, mini bar, telefon.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive -samoposluživanje ( izbor više jela u glavnom restoranu-doručak, ručak, užina, večera). U koncept usluge su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, a koncept usluge traje do 23:00.

Plaća se: sva uvozna i premium pića i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, servis za pranje i peglanje veša, rent a car, parking, menjački poslovi.

Sport i zabava

Hotel ima dva otvorena bazena za odrasle, dva dečija bazena, a od ostalih aktivnosti tu su stoni tenis, bilijar, kao i ostale dnevne animacije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SKYLIFE BODRUM