Lokacija

Hotel se nalazi oko 1km od centra Bodruma i oko 35km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je u potpunosti renoviran 2015.godine i nalazi se na odličnoj lokaciji tako da gosti mogu da uživaju u prelepom pogledu na bodrumsku tvrđavu. Zauzima površinu od 7 245mi ima ukupno 56 soba (26 standardnih soba s a pogledom na more, 18 standardnih soba sa pogledom na baštu sa terasom, još dodatih 8 standardnih soba sa pogledom na more i 4 standardne sobe sa pogledom na baštu sa balkonom ) koje su urađene u posebnom stilu i pružaju gostima osećaj mira i komfora. Gostima su na raspolaganju glavni restoram. nekoliko barova i bazen.

Koncept hotela je takav da ne dozvoljava boravak dece ispod 14 godina.

Plaža

Hotel je od plaže udaljen 100m.

Smeštaj

Standardne sobe imaju površinu 25-30m2, balkon/terasu ili francuski balkon, LCD TV, klimu, mini bar, set za kafu i čaj, sef, telefon, kupatilo, papuče i bademantil. Sobe mogu imati ili pogled na more ili pogled na baštu.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom- samoposluživanje u glavnom restoranu tokom doručka (kasni doručak 10:00-11:00). Gosti mogu uz doplatu da koriste usluge restorana tokom ručka i večere, užine, kao i uslugu Coco bara (10:00-00:00). Sva pića se plaćaju.

Ostali sadržaji

Doktor (na poziv), servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava

Glavni bazen, masaže, Wi-Fi internet je dostupan gostima hotela bez doplate.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovorost.