Lokacija

Nalazi se Memši, oko 8km od centra i oko 5km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je poslednji put renoviran 2019/2020 godine. Sastoji se od šestospratne glavne zgrade i u ponudi ima 300 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova.

Za decu tu su mini klub (04-12 godina), dečiji bazen, igralište, dečiji meni za vreme večere u Kids korneru, mini disko.

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 300 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu.

Standarne sobe su veličine oko 45m², mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.

Junior Suite su veličine oko 70m² – sastoji se od standardne sobe i odvojene dnevne sobe koja ima sofa krevet. mogu imati pogled na bazen, baštu ili šetalište.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima dva a la carte restorana – La Piazza (italijanski) i Arabisk (orijentalni) kao i nekoliko barova – Lobby Bar, Lounge Bar, Terrace Bar i Beach & pool Bar. U koncept su uključene i užine, sokovi, kafa, čaj i lokalna alkoholna pića. 

Plaća se: ceđeno voće i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, nargila.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluga u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Gostima su na raspolaganju  2 bazena – 1 za odrasle i 1 bazen za decu, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, step aerobik, gimnastika u vodi, vaterpolo, odbojka i razne animacije u toku dana i večeri.

Plaća se: tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi,  igraonica, masaže, frizerski salon, lekar, sportovi na vodi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.