Lokacija

Hotel se nalazi u centru mesta Gümbet, oko 4km od centra Bodruma i oko 45km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1983. godine, nakon toga 2019. godine je renorvirano 40 soba, a 2021. godine su renovirane 52 sobe, zatvoreni deo glavnog restorana, deo javnih površina i bazen. Ukupno ima 164 sobe (116 standardnih soba, 4 suite-a, 4 family club sobe i 40 club soba) koje su smeštene u okviru trospratne glavne zgrade i dodatnog objekta gde se nalaze club sobe. Nalazi se u samom centru mesta Gümbet, blizu ulice sa barovima i diskotekama, te je preporuka onima koji vole da su u centru dešavanja i mlađima koji žele da uživaju u čarima noćnog života  Bodruma. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, à la carte restoran,  bar, snack bar i bazen.

Za decu tu su dečiji bazen i igralište. Krevetac u sobama na upit je besplatan. Hotel nema uslugu čuvanja dece. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži (privatan deo gradske plaže). Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Plaća se: sva pića i hrana u Beach baru i ostalo van koncepta.  

Smeštaj

Sve sobe imaju split klimu, mini frižider, fen, kupatilo sa tušem, telefon, pločice na podu, SAT TV i balkon ili terasu (neke sobe imaju jako mali balkon, površina balkona je od 1-8m2). Sobe mogu imati pogled na more ili bazen (osim family club soba). Sve sobe su urađene u autentičnom turskom stilu u drvetu sa jakim plavim bojama. Terasu imaju samo sobe koje se nalaze u prizemlju.

Površina soba je između 16-26m2

Plaća se: telefon. Hotel nema uslugu room service i sef se nalazi samo u lobiju hotela.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusve – samoposluživanje , izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera). U kocept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užina u periodu 15:00-16:00, tea coffee break u periodu 17:00-18:00, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića  u periodu 11:00-23:00.

Plaća se: à la carte restoran, Mango beach restoran,  uvozna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, frizerski salon, servis za pranje veša,  sef u lobiju hotela, shuttle do aerodroma, menjački poslovi, parking i market koji se nalazi 5m od hotela.

Sport i zabava

Bazen na otvorenom za odrasle, bazen za decu, stoni tenis, pikado, bilijar, večernji program i tematske večeri. Wi-Fi internet je dostupan gostima bespaltno u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, časovi joge (prvi čas je besplatan) i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness

U okviru hotela gosti mogu uz doplatu da koriste saunu i tursko kupatilo u periodu 09:00-19:00.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.