Call-centar 011 655 78 00

SALAMIS BAY CONTI

SALAMIS BAY CONTI
4*+

Lokacija

Nalazi se u Severnom Kipru, Famagusta na plaži. Udaljen oko 10km od centra Famaguste, oko 54km od aerodroma Erdžan i oko 65km od aerodroma Larnaka.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu. Korišćenje suncobrana, ležaljki i dušeka na plaži i bazenu se ne naplaćuje. Peškiri se preuzimaju uz karticu, koja se dobija na recepciji.

Smeštaj

Standardna soba: balkon ili terasa, satelitska TV, muzički kanali, sef, klima uređaj, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, tepih ili parket, Wi-Fi internet.

Plaćaju se: telefon, mini bar (prvo punjenje besplatno, ostalih dana je samo voda uključena u cenu).

Ostali sadržaji

Wi-Fi internet, lekar na poziv, iznajmljivanje automobila i bicikala, pranje veša, room service (24h), fax, telefon, Casino, shuttle bus (3 puta dnevno) do centra Famaguste, super market, butik i prodavnica nakita.

Sport i zabava

Raznovrsne dnevne i noćne animacije, otvoreni i zatvoreni bazen, aqua park (sa 4 tobogana), fitness centar, teniski teren, stoni tenis, pikado, šah, boćanje, aerobik.

Plaćaju se: oprema za tenis i osvetljenje terena, stoni fudbal, bilijar, video igrice, diskoteka.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna, jacuzzi, zatvoreni bazen (sa odvojenim delom za decu).

Plaćaju se: Spa centar i masaže.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

SALAMIS BAY CONTI