Call-centar 011 655 78 00

ROYAL TULIP BEACH RESORT

ROYAL TULIP BEACH RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 15km od mesta Port Ghalib, oko 40km od centra mesta Marsa Alam i oko 230km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci

Hotel ima idealnu poziciju sa pogledom na veličanstveni zaliv i blizu najpopularnijih mesta za ronjenje na Crvenom moru. Obuhvata površinu od 56.000m² i u ponudi ima 399 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnoj zgradi. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i razni sportski sadržaji.

Za decu tu su bazen, aqua park, mini klub i igralište.

Plaža

Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj

Hotel ima 399 smeštajnih jedinica sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu.

Superior room je veličine oko 55m2 i ima pogled na baštu, more ili bazen.
Deluxe room je veličine oko 60m2 i mogu imati pogled na more ili bazen.
Family room je veičine 95m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, ima pogled na bazen ili delimičan pogled na more. 

Plaća se: Wi-Fi internet, room service, mini bar.

Hrana i piće

Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večeru (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine u baru na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni i jedan a la cart restoran La Taverna i tri bara – Snacks Beach Bar, Pool Bar i VIP Lounge Bar. 

Plaća se: a’ la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

 Servis za pranje i sušenja veša, doktor, apoteka, sala za konferencije, limuzina.

Sport i zabava

Hotel ima dva bazena  za odrasle, jedan dečiji bazen i bazen sa aqua parkom za decu, odbojku na plaži, boćanje, fudbal, stoni tenis, pikado i ostale dnevne animacije i večernji program. Tokom zimske sezone greje se jedan bazen za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). 

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi, bilijar, jahanje konja, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ROYAL TULIP BEACH RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "276,280" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }