Call-centar 011 655 78 00

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Lara, udaljen oko 20km od starog grada Antalije i oko 15km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel pripada poznatom lancu Stone Groupe Hotels i zauzima površinu od 70.000m².

Hotel je otvoren u maju 2017. godine.

Ima ukupno 793 soba (634 superior standardnih, 87 porodičnih duplex soba, 48 porodičnih soba sa konekcijom, 8 junior suite-a, 8 deluxe suite-a i 8 soba za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel ima glavni restoran Seginus, Universal dečji restoran, Stella snack restoran, Planet Bistro, poslastičarnicu, food corner, 9  à la carte  restorana (italijanski, turski, dalekoistočni, suši, riblji, meksički, steak, tapas i japanski) i 9 barova (Capella, Skyline, Solaris, Sunset, Stella, Amphi, Activity,  Galaxy disco, Gameland).

Za decu od 4 do 12 godina, hotel poseduje mini club (deca mlađa od 4 godine u pratnji roditelja), mini disco, igralište, aqua park i luna park.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju peščanu plažu udaljenu oko 400m od hotela, na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve standard superior sobe imaju: balkon, parket, ketler za kafu i čaj, radni sto, mini bar (dopunjuje se dnevno bezalkoholnim napicima, vodom i pivom), satelitsku TV, telefon, kupatilo, fen, tuš WC, sef.

Sve sobe su predviđene za nepušače.

Standard superior sobe su veličine 64m2  i imaju pogled na more, kopno i bočni pogled na more. Krevetac je dostupan na zahtev. 

Family sobe su površine 80m2 i sastoje se od dve sobe (jedna sa francuskim ležajem, a druga sa dva odvojena kreveta) koje su spojene vratima i zajedničkog kupatila. 

Junior suite je površine 140m2 i sastoji se od jedne spavaće sobe i jedne dnevne sobe. Kupatilo je opremljeno tuš kabinom koja ima funkciju parnog kupatila , WC i jacuzzi-jem.

Deluxe suite je površine 170m2  sa hodnikom na ulazu i sastoji se od jedne spavaće sobe i jedne dnevne sobe koje su povezane vratima i dva kupatila. Kupatilo u spavaćoj sobi je opremljeno tuš kabinom koja ima funkciju parnog kupatila, WC i jacuzzi-jem, dok je u dnevnoj sobi kupatilo opremljeno tušem i WC-om.

Plaća se: room service, telefon, bademantil na zahtev.

Hrana i piće

Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu Seginus: doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u “Planet Bistro” restoranu. U konceptu su dijetalni, dečiji i tematski meni, užina, poslastičarnica i sladoled u odredjenim terminima, lokalna  alkoholna i bezalkoholna pića i poslastičarnica u određenim delovima dana.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana pića,  a la carte restorani (Grandi/ riblji, Gusto/italijanski, Ottoman, Steak house, Shin, Sushi, Teppanyaki/japanski, Tortilla/meksički, Tapas/španski) i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Salon lepote, doktor, frizer, šoping centar (butici, juvelirnica, prodavnica kože, prodavnica suvenira), usluga pranja i sušenja veša, faks, foto radnja, rent-a-car, sale za sastanke.

Sport i zabava

Hotel ima glavni bazen (2.308m²), poluolimpijski (312m²), bazen sa toboganima i zatvoreni bazen koji se greje u zimskom periodu. Dečiji bazen (50m²) i dečiji bazen sa toboganima.

Zatvoreni bazen za odrasle  (200m²)  i dečiji (16m²), su otvoreni u periodu od 01.11. do 31.03.

Aqua park, luna park, tenis, stoni tenis, fitness centar, boćanje, aerobik. Gostima su još na raspolaganju gimnastika u vodi, odbojka na plaži, vaterpolo, jutarnja gimnastika i razne dnevne i večernje animacije, živa muzika, Wi-Fi internet ograničene brzine i broja korisnika u svim javnim prostorijama. Za decu mini club 4-12 god.

Plaća se: tenis u večernjim satima, časovi tenisa, sportovi na vodi, bilijar, internet kafe, Wi-Fi internet bržeg protoka u javnim prostorijama, lobiju i sobama.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, jacuzzi (samo u zimskoj sezoni), soba za relaksaciju.

Plaća se: masaža, tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2023

NIS ANTALIJA -TURSKA 2023

ROYAL SEGINUS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "264,265,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }