Call-centar 011 655 78 00

RIXOS PREMIUM BODRUM

RIXOS PREMIUM BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Torba, udaljen je oko 10km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2003. godine a poslednji put renoviran 2021. godine ( renoviran je lobi, bazen, restoran, sve površine javne). Zauzima površinu od 187.000m² i sastoji se od glavne zgrade i 42 bloka. Ima 347 soba od čega su 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Gostima su na raspolaganju glavni restoran (Sini), 3 à la carte restorana (turski, italijanski, riblji), poslastičarnicu i 9 barova.

Za decu je tu Rixy mini club, mini disco, bioskop i igralište.

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 200m dugu peščanu plažu sa plavom zastavicom EU koja je 2021. proširena i ponton veličine 500m² koji je namenjen samo za odrasle. Takođe postoje i dva privatna doka . Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Gostima koji borave u vilama je na raspolaganju korišćenje i Kleopatrine plaže.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj

Sve sobe imaju set za čaj i kafu, papuče, minibar (dopunjuje se dnevno vodom i bezalkoholnim pićima), SAT LCD TV, klima uređaj, telefon, sef i fen.

Deluxe sobe sa pogledom na baštu ili na more imaju površinu od oko 42m² uključujući i balkon.

Premium sobe sve imaju pogled na more i veličine su oko 52m² zajedno sa balkonom.

Suite sobe imaju 54m² uključujući i terasu. Ove sobe imaju dve prostorije, spavaću i dnevnu sobu.

Family Suite soba ima površinu od oko 72m², sastoji se iz dugačkog hodnika na ulazu i dve odvojene spavaće sobe sa odvojenim kupatilima i velikim garderoberima.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Exclusive All Inclusive – doručak, ručak, večera, ponoćna užina (samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 à la carte restorana (turski, italijanski, riblji), 6 barova (Sea and Sea bar, Mojito bar, Beach bar, Su bar, The Dam cafe, Garden bar). U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: à la carte restorani, nargile, uvozna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, doktor, frizer, servis za pranje veša, konferencijska sala.

Sport i zabava

Rixy aqua park (4 tobogana), otvoreni bazen, zatvoreni bazen, košarka, odbojka na plaži, tenis, bioskop, uživo muzika, pikado, boćanje, fitness centar, dnevne i večernje animacije. Wi-Fi je dostupan gostima bespaltno u okviru javnih hotelskih površina.

Plaćaju se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, oprema i časovi tenisa i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, parno kupatilo, finsko kupatilo, soba za rekreaciju.

Plaća se: masaže, salon lepote, pedikir i manikir i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RIXOS PREMIUM BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }