Lokacija

Hotel se nalazi u Hadebet Um El Sid, oko 7km od Naama Bay i oko 14km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1999. godine i u ponudi ima 670 smeštajnih jedinica. Smešten je na grebenu Al Fanar, a gosti mogu da uživaju u pogledu na planinu Sinaj. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorani i barovi. Zbog svog sadržaja predstavlja dobar izbor za goste svih uzrasta. 

Za decu tu su dva dečija kluba, igralište i bazen. 

Plaža

Hotel ima svoju plažu čiji manji deo ima peščani ulaz u more, do koralnog grebena se dolazi pontonom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 670 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, mini bar, ketler, fen za kosu, SAT LCD TV.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova. 

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Prodavnice, rent-a-car, usluga pranja i peglanja veša, menjačnica. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 10 bazena, bazen za decu, aqua park, noćni klub, Wi-Fi internet (besplatan u lobiju), teren za odbojku, teren za fudbal, teren za tenis.

Plaća se: osvetljenje terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.