Call-centar 011 655 78 00

RAMMOS HOTEL BODRUM

RAMMOS HOTEL BODRUM

Lokacija

Hotel se nalazi 3km od centra mesta Turgutreis, 19km od centra Bodruma i 53km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Hotel je u potpunosti renoviran 2022.godine. Ima površinu od 10 500m2., a  sastoji se od 9 dvospratnih blokova  sa ukupno 156 soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva  à la carte restorana, bazen, fitnes centar.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 200m dugoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. U visokoj sezoni se na plaži organizuju žurke i DJ muzika.

Smeštaj

Sve sobe imaju  LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, kupatilo sa tuš kabinom, centralnu klimu, mini bar,terasu ili balkon i fen za kosu.

Standardne sobe su površine  29-34mi mogu imati direkten pogled na more, delimični pogled na more ili pogled na baštu.

Porodične sobe su površine 63mi ima ih ukupno 8.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu noćenje sa doručkom.  U koncept usluge je uključen doručak u glavnom restoranu u periodu 08:00-10:30. U  okviru hotela se nalaze i dva à la carte restorana : Maera fish restoran & bar i Rios steak & bar kao i Rios beach&bar na plaži. Ukoncept usluge je uključen smao doručak, sve ostalo je uz doplatu.

Ostali sadržaji

Menjački poslovi, parking, servis za pranje veša.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2023

RAMMOS HOTEL BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }