Call-centar 011 655 78 00

RAMADA PLAZA ANTALYA

RAMADA PLAZA ANTALYA

Lokacija

Nalazi se u centru Antalije na klifu, na samoj obali mora, oko 0,5km od Kaleiçi-ja i marine, centralnog istorijskog dela Antalije i oko 15km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2010. godine i nalazi se u srcu Antalije, na par minuta hoda od istorijskog jezgra grada (Kaleiçi) kao i od svih kulturnih i zabavnih sadržaja koje Antalija nudi. Ima 318 smeštajnih jedinica. Većina soba ima  direktan ili delimičan pogled na more.

Gostima su na raspolaganju glavni restoran Moods Terrace, à la carte restoran Verona, , 4 bara (LobbyCity Club Fitness, Beach Bar i Indigo Club).

Za decu tu su dečiji bazen i dečiji klub sa bioskopom (4 – 12 godina), mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju ponton plažu do koje se dolazi stepeništem niz klif sa terasama za odmor i sunčanje, ali i tunelom koji se nalazi na spratu -5 i dug je 90m te je na ovaj način odlazak na plažu olakšan. Ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Gostima se preporučuju gradske plaže Lara i Konyaaltı.

Smeštaj

Deluxe sobe su opremljene: tuš-kadom, fenom, ogledalom za šminkanje, satelitskom LCD TV i radiom, mini barom (dopunjuje se dnevno), sefom, centralnom klimom, kompletom za čaj i kafu, stolom za peglanje, pisaćim stolom, balkonom, Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, room service od 07h do 02h, maxi bar.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna užina, kao i užine i kolači u određeno vreme na određenim lokacijama,  lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restoran, doručak na brodu i paviljon posluženje, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, iznajmljivanje lap top računara, internet kafe, rent-a-car, telefon i faks, frizerski salon, market, zlatara, butik kože, fotograf, konferencijski centar (do 1.750 mesta).

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni Spa bazen, otvoreni i zatvoreni dečiji bazen, fitness centar, jutarnja gimnastika, gimnastika u vodi, pilates, zumba, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), uživo muzika, pena party, određenim danima bachata kurs i piano.

Plaća se: časovi ronjenja i  sve van koncepta.

Spa & wellness

Spa centar se prostire na 2.700m2. Uređen je po Feng Shui-ju.
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za odmor.

Plaća se: centar za negu lepote, masaže, piling, tretmani nege lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NIS ANTALIJA -TURSKA 2023

ANTALIJA -TURSKA 2023

RAMADA PLAZA ANTALYA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "264,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }