Call-centar 011 655 78 00

RADISON BLU RESORT & THALASSO

RADISON BLU RESORT & THALASSO

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Hammamet, direktno na svojoj peščanoj plaži, na oko 72 km od aerodroma 

Opšti podaci

Hotel Radison Blue Resort & Spa Thalasso nudi mirno utočište pored sredozemnog mora, udaljen je svega 500 m od najbliže autobuske stanice što olakšava posetu lokalnim mestima. Pogodan za opuštajući odmor sa porodicom, prijateljima ili partnerom. U ponudi ima 3 restorana koji nude izbor mediteranske, tuniške i internacionalne kuhinje i 4 bara na kojima se mogu pronaći razna osveženja u toku dana. Hotel raspolaže ukupno sa 274 smeštajne jedinice koje omogućavaju različite vrste boravka i sve imaju Wi-Fi, pribor za kafu i čaj.

Za najmladje tu su dnevne animacije.

Plaža

Hotel se nalazi na jednoj od najlepših peščanih plaža u Hammametu.

Smeštaj

Hotel raspolaže ukupno sa 274 smeštajne jedinice koje omogućavaju različite vrste boravka i sve imaju Wi-Fi, pribor za kafu i čaj,  klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, SAT TV i sef. 
Standard sobe su površine oko 34 m² 
Superior sobe
 su površine oko 34 m² 
Family sobe su površine oko 60 m² imaju bračni krevet i udoban kauč na razvalačenje u odvojenom delu.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima).
Gostima su na raspolaganju 3 restorana L’Oliveraie, Le Jasmin i Le Bistrot svaki u svom jedinstvenom okruženju sa prelepim dekorom koji odražava tunišku kuluru nude pravo kulinarsko iskustvo lokalnih tuniških jela, mediteranske i  internacionalne kuhinje. U ponudi su i 4 bara.

Ostali sadržaji

Pored niza pogodnosti hotel poseduje Konferencijski centar sa audio i video opremom, sale za sastanke, prodavnice, fitness i spa centar, usluge pranja i peglanja veša.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju pored bazena, mini klub za decu, fitness centar,  dnevna animacija za decu i odrasle, večernji programi i muzika. 

Spa & wellness

Rhea Thalasso & Spa prostire se na 1.400   na 2 sprata nalazi se pored obale mora, pored razlićitih tretmana koji regenerišu telo i um nudi i izuzetnu panoramu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

RADISON BLU RESORT & THALASSO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }