Call-centar 011 655 78 00

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se u Antaliji, Konyaaltı na svojoj plaži od koje je odvojen ulicom, 6km od centra Antalije i 25km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 2002. godine, a renoviran 2018. Prostire se na 11.000m2. Ima 346 soba (279 standardnih, 28 family, 28 junior apartmana, 8 senior apartmana i 3 za osobe sa posebnim potrebama).

Hotel ima glavni restoran “Palm”, internacionalni à la carte restoran, 3 bara (“Pool”, “Beach” i “Snack”), Porto Cafe, Vitamin bar,  diskoteku.

Za decu su tu mini klub (4 – 12 godina) i dečiji bazen.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 150m dugu šljunkovitu plažu do koje se dolazi tunelom ispod ulice. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Smeštaj

Standardne sobe su opremljene: centralnom klimom, balkonom, bočnim pogledom na more, kupatilom sa tuš-kadom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, tepihom, Wi-Fi internetom, sefom (ne plaća se), satelitskom TV sa muzičkim kanalima.

Standardna soba  je veličine 22m². Family soba ima oko 54m² i  sastoji se od dve sobe odvojene vratima. Junior suite veličine oko 48m² ima spavaću sobu i dnevni boravak. Senior suite veličine oko 54m² ima spavaću sobu, dnevni boravak i prostranu terasu.

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači od 16:00h do 17:00h, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, à la carte restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar na poziv, prodavnice (koža, market, foto servis), frizer, sale za konferencije i sastanke, faks, rent-a-car.

Sport i zabava

Otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, tobogani, dnevni i večernji programi i animacije, živa muzika, odbojka na plaži, teniski tereni, pikado, boćanje, vaterpolo, step, aerobik, fitness centar, stoni tenis.

Plaćaju se: diskoteka, bilijar, osvetljenje teniskih terena, oprema za tenis, kanu, skijanje na vodi, pedalina, banana, parasejling, ringo, jet ski, internet café.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: masaže, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA