Call-centar 011 655 78 00

PARK BEACH HOTEL

PARK BEACH HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Limasol, na peščanoj plaži. Hotel je udaljen  oko 4 km od centra grada i oko 45 minuta od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel raspolaže sa 111 soba (  39 soba sa pogledom na baštu, 72 sobe okrenute moru) . Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bar i snack bar kod bazena . Sastoji se od glavne zgrade i četiri bloka.

Plaža

Hotel se nalazi na 50 m od gradske peščane plaže. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena, a na samoj plaži se plaća.

Smeštaj

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, telefon, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, balkon ili terasu.

Plaća se : mini bar ( na zahtev), telefon, room service i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom  ili polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran otvoren tokom cele godine i  restoran na otvorenom koji radi u toku  letnje sezone.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Hotel ima  jedan bazen za odrasle i jedan za decu.

Plaća se : lekar 24 sata ( na zahtev), sauna ( na zahtev ), vodeni sportovi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PARK BEACH HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,305" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }