Call-centar 011 655 78 00

PARADIS PALACE

PARADIS PALACE

Lokacija

Hotel se nalazi na pola puta između Yasmine Hammameta, Medine i Hammameta- 7km od Medine u Hammametu, na svojoj peščanoj plaži, na oko 66 km od aerodroma u Tunisu i 105 km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1973. godine u potpunosti je renorviran 2007. godine kada dobija kategorizaciju hotela sa 4*, jedan deo soba u glavnoj zgradi renorvirane su 2015. godine. Hotel je izgrađen u mavarskom stilu, prostire se na površini od 47.000 m², nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Na pešačkoj udaljenosti od drevnog arheološkog rimskog nalazišta Pupput i 6km od Medine u Hammametu.
Hotel raspolaže ukupno sa 503 smeštajne jedinice. 
Gostima su na raspolaganju pored glavnog restorana “JINEN” još 2 restorana kao i nekoliko barova ( Eden, Disco, Pool i Salssabil bar).
Wi-Fi je besplatan samo u javnim prostorijama.

Za decu tu su Mini Club (4-12 god.), Mini Disco, igralište i dečiji bazen, usluga čuvanja dece (plaća se).

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane, peškiri se dobijaju uz depozit ( 10 TND). 

Smeštaj

Hotel raspolaže ukupno sa 503 smeštajne jedinice rasporadjene u glavnoj zgradi i bungalovima.
Od kojih su 68 sobe sa pogledom na more, 78 sa pogledom na baštu i bazen, nekoliko luksuznih apartmana i 303 bungalova.
Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini bar, SAT TV i sef. 
GLAVNA ZGRADA:
Standard sobe su površine oko 30 m², imaju dva odvojena kreveta, mogu imati pogled na bazen ili baštu. (Postoji mogućnost za Connected rooms).
Family sobe su površine oko 38 m², isastoji se od jedne veće prostorije sa 4 kreveta, mogu imati pogled na more, bazen ili baštu.
BUNGALOVI:
Standard sobe su površine oko 34 m², imaju dva odvojena kreveta, mogu imati pogled na baštu. 
Family sobe su površine oko 34-40 m², isastoji se od jedne veće prostorije sa 4 kreveta.

Connecting room kao i sobe za osobe sa posebnim potrebama dostupne su na zahtev.
Plaća se:
 Sef u sobi (15 TND nedeljno)

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju glavni restoran “JINEN” još 2 restorana  “Hour” i “Casa Del Piratti” kao i nekoliko barova, sneck u odredjeno doba dana.
Plaća se: uvozna alkoholna pića, A La Carte restorani, piće u Disco baru i Beach clubu kao i sve ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Konferencijski centar sa nekoliko sala za sastanke, Mini market, radnje za suvenire i šoping , lekar na poziv, servis za pranje i peglanje veša, Spa, kozmetički i frizerski salon, Hammam.

Sport i zabava

Hotel poseduje 3 otvorena, 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, stoni tenis, teniski tereni, bilijar, streljaštvo, odbojka na plaži, pedalina, Cyber corner, večernji zabavni program donosi predstave, živu muziku i kabare u hotel.
Plaća se: Sportovi na vodi, Pedalina, časovi golfa, bilijar. 

Spa & wellness

U sklopu hotela nalazi se Spa centar. Ova oaza mira puna je poslastica za um i telo od raznih masaza i hirdoterapije do Hammama, sobe za relaksaciju i saune.
Plaća se: Spa centar

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PARADIS PALACE
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }