Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Bitez, 5km od centra Bodruma i 40km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel se nalazi na prelepoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od centra mesta Bitez gde se nalaze restorani i kafići. Gostima su na raspolaganju glavni bazen, restoran, nekoliko barova. Hotel ovog tipa bi bio topla preporuka mladima i onima koji žele da budu blizu dešavanja. 

Za decu tu su dečiji bazen i kids club.

Plaža

Hotel se nalazi 200m od plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon ili terasu, fen, SAT TV, klimu, telefon i kupatilo sa tuš kabinom.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu prema hotelskim pravilima. U koncept usluge su uključena sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak i večera), kao i užine i sladoled u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa. All inclusive koncept traje u preiodu 10:00-23:00.

Plaća se: uvozna i premium pića, turska kafa, ceđeni sokovi, sva pića posle 23:00 i ostalo van koncepta.

Sport i zabava

Bazen, dečiji bazen, bazen sa toboganom, bilijar, šah, pikado. Wi-Fi internet je dostupan gostima besplatno u okviru svih javnih površina.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.