Call-centar 011 655 78 00

PALMET SPORT BELEK

PALMET SPORT BELEK

Lokacija

Hotel se prostire na 40 000m2 , poseduje 3 fudbalska terena i nalazi se na oko 3,5 km od plaže do koje vozi shuttle bus. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 21km a od centra Beleka je udaljen oko 2km.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive –  doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima. U koncept usluge su uključeni pored obroka u glavnom restoranu i  užine i sladoled u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog koncepta, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića posle 23:00, sveže ceđeni sokovi, i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže, tretmani za negu tela i lica, piling i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PALMET SPORT BELEK
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "266,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }