Call-centar 011 655 78 00

PALMET RESORT KIRIS

PALMET RESORT KIRIS

Lokacija

Hotel se nalazi u Kirišu, oko 7km od centra Kemera i oko 60km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel zauzima površinu od 15.000m² i sastoji se od petospratne glavne zgrade, u ponudi ima 175 smeštajnih jedinica. Poslednji put je renoviran 2021. godine. Gostima su na raspolaganju restoran i nekoliko barova kao i razni sportski sadržaji. 

Za decu tu su bazen, aqua park.

Plaža

Hotel ima svoju šljunkovitu plažu od koje je udaljen oko 150m. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 175 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju barovi – Pool Bar, Lobby Bar i Snack Bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, usluga pranja i peglanja veša, rent-a-car, prodavnice. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena (od kojih je jedan dečiji), jogu, boćanje, aerobik, animaciju, Wi-Fi internet (samo u lobiju). 

Spa & wellness

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate. 

Plaća se: masaža, hamam, sauna i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PALMET RESORT KIRIS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }