Call-centar 011 655 78 00
PALMET BODRUM

Lokacija

Nalazi se u mestu Ortakent, 45km od aerodroma i oko 16km od centra Bodruma.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2005. godine, a poslednji put je renoviran 2022.godine. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, à la carte restoran, nekoliko barova,  dva bazena na otvorenom, Spa centar i fitness.  Hotel ima 234 sobe (170 standardnih soba, 64 porodičnih soba).

Za decu tu su dečiji bazeni i mini klub.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj privatnoj peščanoj plaži. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Ne dobijaju se peškiri za plažu.

Smeštaj

Sve sobe imaju televizor, telefon, klimu, sef, mini bar, fen, laminat na podu i kupatilo sa kozmetikom i tuš kabinom.

Standardna  soba je  površine oko 35m2, sastoji se maksimalno od jednog francuskog kreveta i jednog kreveta za jednu osobu.

Family soba je površine 45m2, sastoji se od dve odvojene sobe u kojima se nalazi francuski krevet i garnitura za sedenje.
Plaća se: telefon i room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive –  doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima. U koncept usluge su uključeni pored obroka u glavnom restoranu i  užine i sladoled u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog koncepta, kao i sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u periodu do 23:00. Gostima je na raspolaganju besplatno i usluga à la carte restorana (internacionalna kuhinja) uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Pored pomenutih restorana u okviru hotela se nalazi i 4 bara: Beach bar, Pool bar, Animation bar, Lobby bar.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, pića posle 23:00, sveže ceđeni sokovi, i sve ostalo van koncepta.
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Rent-a-car, doktor, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice.

Sport i zabava

Dva bazena na otvorenom za odrasle, dva dečija bazena, fitness, bilijar, igre na bazenu, kao i dnevni i večernji animacioni program. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela.na.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo, sauna.
Plaća se: masaže, tretmani za negu tela i lica, piling i ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

PALMET BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }