Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Yeni Boğaziçi, na oko 5km od grada Famagusta, oko 53km od aerodroma Erdžan i 62km od aerodroma u Larnaki.

Opšti podaci

Oskar Park hotel otvoren je 2016. godine kao deo Oscar Group lanca hotela. Nalazi se u blizini ruševina antičkog grada Salamis, okružen borovom šumom. Ima ukupno 58 smeštajnih jedinica (4 standardne sobe, 6 jednokrevetnih i 48 deluxe soba). Osim glavnog restorana, hotel ima i à la carte restoran, “Lobby Bar” i “Irish bar” dostupan gostima od 10:00h do 23.00h. 

Plaža

Hotel je od peščane plaže udaljen oko 700m. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju oko bazena. Peškiri za plažu dobijaju se uz depozit.

Smeštaj

Hotel poseduje 58 soba, od kojih su 4 standardne sobe, 48 deluxe i 6 jednokrevetnih soba.
Standardne sobe imaju balkon/terasu sa pogledom na planine, mini bar, TV, klima uređaj, kupatilo sa tušem, fen, sef.

Plaća se: telefon, mini bar, sef i Wi-Fi internet (dostupan gostima u celom hotelu, po različitim tarifama u zavisnosti od paketa).

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Noćenje sa doručkom, Polupansion i Soft All inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U skladu sa izabranom uslugom, u glavnom restoranu služi se doručak, kasni doručak, ručak i večera.

Plaća se: sva pića tokom i van obroka, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Sala za konferencije, rent -a- car, supermarket na 100m od hotela.

Usluga

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion i Soft All Inclusive (samoposluživanje-izbor više jela po hotelskim pravilima).

Sport i zabava

U kompleksu hotela postoje dva bazena – za odrasle, dubine 140cm i dečiji bazen dubine 60cm. Gostima je na raspolaganju i stoni tenis.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.