Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Bitz, oko 100 mm od centra mesta, oko 6km od centra Bodruma, a 45km od aaerodroma Milas.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 1990.godine, a posledni put renoviran 2013 i zauzima 6000m2. Sastoji se od 5 dvospratnih objekata smeštenih u prelepom prirodnom i cvetnom ambijentu, a ima ukupno 68 sona (54 standardne sobe i 14 family soba). Hotel je smešten u mirnom delu Bodruma, a opet blizu dešavanja, jako blizu plaže tako da ga to čini odličnom preporukom za odmor pogotovo mlađima. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, bazen na otvorenom, à la carte restoran i dva bara.

Za decu tu deo bazena u okviru bazena za odrasle, dečiji meni u glavnom restoranu. Nema mini cluba, niti animacije za decu.

Plaža

Hotel se nalazi na gradskoj peščanoj plaži koja je duga 50m do koje vodi kraći putić. Upotreba suncobrana i ležaljki kod bazena je besplatna. Hotel nema peškire za plažu. 

Plaća se: upotreba suncobrana i ležaljki, Okaliptus beach bar i ostalo van koncepta.

Smeštaj

Sve sobe imaju SAT TV, telefon, fen, mini bar, split klimu, kupatilo sa tuš kabinom, sef, mini bar, terasu ili balkon. 

Standarde sobe mogu imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta, sve imaju tuš kabinu i mogu imati ili terasu (41 soba) ili balkon (13).

Family sobe se sastoje od spavaćeg dela sa francuskim krevetom i dnevnog boravka. Ukupno ih ima 14 i sve imaju balkon.

Plaća se: mini bar, telefon.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu polupansiona-  samoposluživanje-izbor više jela u glavnom restoranu za doručak i večeru. Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (italijanski i turski). U koncept usluge su uključeni doručak i večera u glavnom restoranu, dve vrste soka, kafa i čaj tokom doručka.

Plaća se: sva pića tokom večere, sva pića koja su van gore navedenog koncepta za doručak, à la carte restorani, ručak, snack i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Sport i zabava

Otvoreni bazen za odrasle sa sekcijom za decu, pikado, bilijar, stoni tenis, šah. Wi-Fi internet je gostima dostupan u lobiju hotela besplatno. Hotel nema animaciju niti večernji program.

Spa & wellness

Hotel nema Spa centar.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.