Call-centar 011 655 78 00

NOUR PALACE & THALASSO

NOUR PALACE & THALASSO

Lokacija

Nour Palace Resort & Thalasso hotel nalazi se na jednoj od najlepših peščanih plaža u Tunisu, u turističkoj zoni Mahdije, oko 6km od centra. Od aerodroma u Monastiru je udaljen 42km, a od aerodroma u Tunisu 209km.

Opšti podaci

Nour Palace Resort & Thalasso je hotel visoke kategorije koji raspolaže sa 547 soba, raspoređenih u jednoj petospratnoj zgradi. Gostima su na raspolaganju glavni restoran ,,Bouling”, dva à la carte restorana (italijanski i tunižanski), grill restoran ,,El Bahr“ blizu bazena, Snack bar, Disco bar, bar na plaži i Mavarski kafe.

Za decu su tu dečiji bazen, mini club (4-12 godina), mini disco, igraonica i igralište. 

Plaža

Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i madraci za plažu i oko bazena su uključeni u koncept, dok su peškiri za plažu dostupni uz depozit. 

Smeštaj

Sve sobe su klimatizovane, imaju balkon, kupatilo, telefon, TV sa satelitskim kanalima, sef i mini frižider. Neke imaju pogled na baštu ili more, dok bolje opremljene sobe imaju dnevni boravak.

Plaća se: telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Dva à la carte restorana (italijanski i tunižanski) mogu se koristiti besplatno jednom tokom boravka. U grill restoranu ,,El Bahr“ blizu bazena se tokom leta služe kasni doručak, ručak i užine. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Piano bar, Mavarski kafe, bar u kuglani i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Prodavnice, menjačnica, servis za pranje veša, rent-a-car.

Sport i zabava

Gostima su na raspolaganju veliki bazen sa slatkom vodom (2000m²), akvapark sa 5 tobogana, zatvoreni bazen sa slatkom vodom, dečiji bazen, tri teniska terena i kuglana. Od sportskih aktivnosti tu su boćanje, odbojka, fudbal, stoni tenis, vožnja kanuom, streljaštvo, aerobic, pikado. Besplatan Wi-Fi je dostupan u zoni recepcije.

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, golf teren sa 9 rupa, iznajmljivanje opreme, bilijar, jedrenje na dasci, pedaline, katamaran, kuglanje 6 staza.

Spa & wellness

Hotel ima Thalasso & Spa centar, izgrađen 2002. godine, na površini od 3400m2, čije usluge obuhvataju: hidromasažne kupke, kabine za masažu, hamam, saune, bazen sa morskom vodom sa jacuzijem i fitness salu. Korišćenje Spa centra se plaća.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 

NOUR PALACE & THALASSO
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "390,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }