Call-centar 011 655 78 00

Lokacija

Nalazi se u Južnom Kipru, Aja Napa. Oko 300m od centra Aja Nape i oko 54km od aerodroma Larnaka.

Opšti podaci

Hotel poseduje 206 soba (superior, superior family i superior family sa krevetom na sprat, deluxe sobe i  family junior apartmane). Gostima su na raspolaganju restorani “Minos“ i “Thetis“ a la carte restoran, kao i “Dionysus Bar“ i “Pool Bar“. U okolini hotela nalaze se brojni kafići, barovi, restorani, kao i muzej „Talaso“ i marina.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel Nestor se nalazi na 300m od javne peščane plaže. Korišćenje suncobrana i ležaljki je besplatno oko bazena i na travi, a na samoj plaži se plaća.

Smeštaj

Superior soba: balkon, satelitska TV, klima uređaj, TWC, fen, frižider, sef, set za čaj i kafu. Kupatilo ima kadu ili tuš, Wi-Fi internet.Veličina sobe oko 21 m².

Family junior suite: balkon, velika soba sa velikim bračnim krevetom i delom za odmor, dva satelistka TV, Play Station, frižider, sef, Wi-Fi internet, set za čaj i kafu, aparat za espresso kafu.Veličina sobe oko 32 m².

Plaćaju se: telefon, mini bar.

Krevetac za bebe na zahtev.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera ili all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine i sladoled u određeno doba dana.

Plaćaju se: kod usluge polupansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve van usluge i koncepta, po hotelskim pravilima. Kod usluge all inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Napomena: Obavezan dress code u restoranu.

Ostali sadržaji

Tematske večeri, večernja animacija, TV sala.

Plaćaju se: frizer, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, konferencijska sala, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijam.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se zimi), igralište, teniski teren, teretana, stoni tenis, bilijar.

Plaća se: iznajmljivanje opreme za tenis.

Spa & wellness

Sauna i parno kupatilo, besplatni u određenim terminima.

Plaća se: masaže, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

NESTOR
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "288,286" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }