Lokacija

Nalazi se u mestu Turgutreis, oko 20km od Bodruma i oko 50km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel čini četvorospratna zgrada i u ponudi ima 255 smeštajnih jedinica. Nalazi se na samo 1km od centra Turgutreisa gde se nalaze brojni kafići, restorani i prodavnice. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana , snack restoran, nekoliko barova, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, Spa centar i fitness centar.

Za decu tu su mini club za decu uzrasta 4-9 godina (ispod navedenog uzrasta je dozvoljen boravak dece samo uz prisustvo roditelja), igralište, mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 255 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/francuski balkon/verandu, centralnu klimu, SAT LCD TV, ketler, sef, Wi-Fi internet.
Standardne sobe sa francuskim balkonom su veličine 16-22m2 i imaju pogled na baštu.
Standardne sobe sa balkonom su veličine 25-30m2 i imaju pogled na more.
Superior sobe sa francuskim balkonom su veličine 38-45m2 i imaju pogled na baštu.
Superior rooms sa balkonom su veličine 40-45m2  i imaju pogled na more. 
Swim up sobe su veličine 25-40m2  i imaju sve sadržaje kojeimaju standardne i superior sobe i pord toga imaju direktan pristup u bazen. U ovim sobama nije dozvoljen boravak osobama mladjim od 15 godina.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva restorana – Amber (glavni restoran), Ella Culinarium &  Ella Finoccio speciality Restaurant (svetska kuhinja koja obuhvata italijanska, turska i mediterannska jela), nekoliko barova: Angels Bar, Sun Bar, Disco Bar i Vitamins Bar, kao i Ella Merienda bar & restoran koji nudi velki izbor užina, salata i pizza.

Plaća se: a la carte restorani (besplatna je jedna poseta tokom boravka od 7 dana),  uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, Vitamin Bar, Disco Bar, sva pića u periodu 02:00-10:00 i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Rent-a-car, doktor, parking, usluga pranja i peglanja veša, frizerski salon, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima jedan zatvoreni i jedan otvoreni bazen, fitness centar, boćanje, vaterpolo, stoni tenis, gimnastika u vodi, pikado, igre sa kartama, razne vrste takmičenja, dok su od večernjih animacija tu tematske večeri, karaoke, diskoteka, kao i žurke na plaži.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Sauna, parno kupatilo, turkso kupatilo.

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.