Lokacija

Hotel se nalazi u Naama Bay, oko 11km od aerodroma.

Opšti podaci

Hotel čini petospratna zgrada i u ponudi ima 302 smeštajne jedinice koje su, kao i ceo kompleks, uređene u arapskom stilu. Ovaj hotel predstavlja jedan od najluksuznijih hotela u Sharm El Sheikh-u, ima direktan izlaz na promenadu koja vodi do centra Naama Bay. Osim lokacije, vrhunske usluge i raznovrsnog sadržaja, jedan od glavnih aduta ovog kompleksa je i njegovih 5 plaža. 

Za decu tu su dečiji klub (6-12 godina), bazen i mini disko.

Plaža

Hotel ima 5 lepo uređenih plaža sa postepenim ulazom u more, neke od njih imaju i koralni greben. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 302 smeštajne jedinice (od kojih su 4 vile) i sve imaju balkon, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu, Wi-Fi internet.
Classic (oko 24m2) – imaju pogled na bazen i bočni pogled na more.
Deluxe  (oko 24m2) – imaju pogled na bazen i more. 

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna akoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – La Brise, El Kababgy (egipatska kuhinja), Rangoli (indijska kuhinja) i Liwa (glavni restoran). Gostima su na raspolaganju i barovi – Pool Bar, Moods Loby Bar, Beach Bar, Horizon Cocktail Bar and Lounge and Zeno Cafe.
Hotel ima svoju organsku baštu u kojoj se proizvodi više od 40 vrsta voća i povrća koje se koristi za pripremu hrane u glavnom restoranu.

Plaća se: a la carte restorani, Horizon Cocktail Bar and Lounge, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezakoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Rent-a-car, menjačnica, doktor, prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima veliki bazen, bazen za decu, 4 terena za tenis, stoni tenis, Wi-Fi internet, dnevne i večernje animacije.

Plaća se: bilijar, jahanje konja, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena. 

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela, salon lepote. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.