Call-centar 011 655 78 00

MIRAGE BAY RESORT AQUAPARK

MIRAGE BAY RESORT AQUAPARK

Lokacija

Nalazi se u južnoj Hurgadi a od aerodroma i centra Hurgade je udaljen oko 15km.

Opšti podaci

Hotel je izdgrađen 1994. godine a potpuno renoviran 2018. godine. Kompleks sadrži glavnu i 8 aneks zgrada, kompleks bungalova, glavni restoran, nekoliko a la carte restorana i barova.

Za decu su tu igralište, disko, dečiji klub, Aqua park.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 800m dugačkoj plaži. Upotreba suncobrana ležaljki, dušeka i peškira na plaži je besplatna.

Smeštaj

Sve standarne sobe su u glavnoj zgradi i imaju pogled na baštu ili bazen, balkon, terasu ili francuski balkon, klima uređaj, TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju), fen za kosu, mini bar  i sef.

Standardne sobe su veličine oko 35m2, bungalovi imaju oko 65m2 (imaju terasu, pogled na baštu i jednu dnevnu i jednu spavaću sobu), dok su Valley of kings apartmani veličine oko 65m2 (imaju terasu, pogled na baštu i dve spavaće sobe).

Plaća se: telefon i Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga je all inclusive – samoposluživanje sa izborom više jela, doručak, ručak, večera i kasna večera (22.00h – 00.00h) se služe u glavnom restoranu. U koncept ulaze i užine koje se služe u baru na plaži i lobi baru, kao i sladoled. U svim barovima se služe lokalna alkoholna pića, kafa, čaj.

Plaća se: uvozna alkoholna pića, flaširana pića, ceđeni sokovi i turska kafa.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji

Četiri bazena (dečiji se greje), aqua park (8 tobogana za drasle i 4 tobogana za decu), teretana, odbojka na pesku, aerobik, fudbal na plaži, boćanje, sportovi na bazenu, muzika uživo, diskoteka (ulaz se je besplatan, a pića se plaćaju). Za decu su tu mini klub, igralište, mini disko i dečiji meni u glavnom restoranu (za decu od 2 do 5 godina).

Plaća se: sauna, parno kupatilo, đakuzi, masaže, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi, ronjenje, časovi jahanja, pića u diskoteci, apoteka, doktor, faks, servis za pranje veša, prodavnica, salon lepote, Wi-Fi internet (besplatan u lobiju).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MIRAGE BAY RESORT AQUAPARK