Call-centar 011 655 78 00

MAXX ROYAL KEMER RESORT

MAXX ROYAL KEMER RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu Kiriş na svojoj plaži, oko 6km od centra Kemera, oko 55km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Maxx Royal Kemer Resort je luksuzan hotel koji se nalazi na lepoj lokaciji, okružen borovim šumama. Nudi bogat sadržaj i odličnu uslugu za nezaboravan odmor. Hotel je otvoren 2014. godine.

Prostire se na 160.000m². Ukupno ima 291 sobu smeštenu u glavnoj zgradi, Royal rezidencijalnim blokovima, Laguna apartmanima i Beach vilama. U glavnoj zgradi su apartmani, porodični apartmani su u rezidencijalnom delu, a ima i 3 tipa vila.

Hotel ima svoj poseban all inclusive koncept i hrana se služi u nekoliko restorana. Glavni restoran je organizovan kao “Azure Court” koji obuhvata à la carte restorane Azure Turk, Azure Italia, Azure Fish i Azure 24 deo. Gostima su uz neophodnu rezervaciju i doplatu na raspolaganju i 3 à la carte fine dining restorana – Bronze Steak House, Gastro by Alfredo Russo i Azure Japon. Tu su i poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, kao i 11 barova.

Za decu tu je aqua park (12+), mini club, Maxx Kids Land (1-17 godina), dečiji restoran, specijalni bebi koncept, bioskop.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 400m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom i dva zaliva dužine od po 200m, idealna za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu. Tu je i 30m dugačka plaža za decu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe hotela su luksuznijeg apartmanskog tipa i imaju balkon ili terasu, klimu, Wi-Fi internet, telefon, LCD TV, digitalni sistem za zaključavanje, digitalni sef, kupatilo sa tušem, jacuzzi, ogledalo za šminkanje, garderober, fen, maxxi bar, ketler sa setom za čaj i kafu, bade mantil, papuče.

Suıte sa pogledom na more ili kopno su veličine oko 100m², nalaze se u glavnoj zgradi i prihvataju 3 odrasle osobe.

Royal resıdence famıly suıte (pogled bašta ili more) su veličine oko 185m², nalaze se u rezidencijalnim blokovima. Imaju jednu dnevnu i dve spavaće sobe (u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj dva single ležaja) i dva kupatila. Na terasi imaju jacuzzi. Prihvataju šest odraslih osoba i bebu.

Plaća se: room service. 

Hrana i piće

Usluga Maxx All Inclusive traje 24h, podrazumeva pripremu hrane i pića uz pomoć vodećih brendova i ukusa. “Azure Court” je organizovan kao glavni restoran i sastoji se iz više delova odnoso 3 à la carte restorana gde se služe turski, italijanski i specijaliteti sa morskim plodovima. Gostima je na raspolaganju restoran “Azure 24” koji radi 24 sata.
Hotel ima 3 à la carte fine dining restorana – Bronze Steak House, Azure Japon i Gastro by Alfredo Russo (u kom hranu pripremaju šefovi nagrađivani Mišelinovom zvezdicom i koji je isključivo za starije od 12 godina). Otvoreni su od 19h do 23h i neophodna je prethodna rezervacija i doplata.

Takođe u ponudi je i poslastičarnica, čokolaterija, restoran na plaži, dečiji restoran u okviru Maxxi Land-a (pored dečijeg menija dostupan je i Hipp Baby meni), poslastičarnica sa ručno pravljenim sladoledom, 11 barova od kojih Jay Lounge radi 24 sata.

Za goste sa specifičnim potrebama, hotel nudi dijetalni meni, veliki izbor lokalnih alkoholnih i bezalkoholnih pića, određene brendove stranih alkoholnih pića (vodka, whisky, gin, rum, pivo, vino) 
Plaća se: premium pića, nargile, 3 à la carte fine dining restorana (potrebna prethodna rezervacija) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Frizerski salon, lekar, servis za pranje i hemijsko čišćenje, butik, juvelir, optičar, market, cvećara, rent-a-car, fotografska radnja.

Sport i zabava

Aqua park je na raspolaganju gostima starijim od 12 godina. Sastoji se od aqua park bara, jacuzzi bazena, različitih vrsta tobogana i prskalica, kao i dečijeg animacijskog bazena.

Hotel u ponudi ima i tri bazena – glavni, laguna i bazen sa slanom vodom, koji se greje, kao i fitness centar.

Gostima hotela na raspolaganju su i različite vrste sportova i aktivnosti – grupni časovi plesa, vožnja kanuom, odbojka na plaži, fudbal, košarka, boćanje, časovi joge i meditacije, gimnastika i zumba u vodi, stoni tenis, tenis, cross fit, kick box.
Od večernjih programa tu su žurke u diskoteci i na plaži, show programi sa živom muzikom, stranim plesačima i folklorom, akrobatama.

Plaća se: osvetljenje za teniske terene, parasejling, privatni časovi pilatesa, tenisa, plivanja, jet ski, najam bicikala, letnji kamp za decu i ostale usluge van koncepta.

Za najmlađe

Za najmlađe goste u ponudi je Maxxi Land podeljen prema starosnoj dobi:

Smiling babies (1-3 godine) – spavaonica, specijalna igraonica, hrana za bebe, kolica.
Mini (4-7 godina) i Junior (8-12 godina) – aktivna soba, bioskop, igralište, spavaonica, bazen na otvorenom i zatvorenom, različite vrste igara i aktivnosti, mini disco.
Teen (13-17 godina) – soba sa kompjuterskim igricama.

Spa & wellness

Spa centar ima zatvoren bazen, dve saune, tursko kupatilo, tepidarijum, parno kupatilo, jacuzzi, slanu sobu, tuševe za masažu, sobu za odmor.

Plaća se: Spa butik, različite vrste terapija, masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

MAXX ROYAL KEMER RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }