Call-centar 011 655 78 00

MAXX ROYAL KEMER RESORT

MAXX ROYAL KEMER RESORT

Lokacija

Nalazi se u mestu  Kiriş na svojoj plaži, oko 6km od centra Kemera, oko 55km od centra Antalije i oko 65km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Maxx Royal Kemer je luksuzan hotel koji se nalazi na lepoj lokaciji, okružen borovim šumama, nudi bogat sadržaj i odličnu uslugu za nezaboravan odmor. Hotel je otvoren 2014. godine.

Prostire se na 160.000m². Ukupno ima 291 sobu smeštenu u glavnoj zgradi, rezidencijalnim blokovima i vilama. U glavnoj zgradi su Land i Sea View apartmani, family apartmani su u rezidencijalnom delu, a ima i 6 vrsta vila.

Hotel ima glavni restoran, Restaurant street sa 4 à la carte restorana (“Bronze Steakhouse”, “Emerald Asia”, “Emerald Gastro” i “Azure 24” – ne plaća se, bez rezervacije, radi 24h), 11 barova, poslastičarnicu-café, dva snack restorana, pekaru, čokolateriju, barove koji nude sladoled. 

Za decu tu je aqua park(12+), mini klub, Maxx Kids Land (1-17 godina), dečiji restoran, specijalni bebi koncept, bioskop, tramboline.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju 400m dugačku peščano-šljunkovitu plažu sa dokovima i dva zaliva dužine od po 200m idealnih za kupanje i sunčanje u prelepom ambijentu. Tu je i 30m dugačka plaža za decu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe hotela su luksuznijeg apartmanskog tipa i poseduju balkon, klimu, Wi-Fi internet, telefon, LCD TV, DVD plejer, kupatilo sa tušem, đakuzi, ogledalo za šminkanje, garderober, fen, sef, mini bar, ketler, bade mantil, papuče.

Porodične (family) sobe se sastoje od dve spavaće sobe – jedna je sa bračnim krevetom, a druga sa dva pojedinačna.

Plaća se: room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Maxx all inclusive, samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni, meni za dijabetičare, dečiji restoran, poslastičarnica, užine, turske palačinke, lokalna i  odredjena uvozna kvalitetna i brendirana alkoholna i bezalkoholna pića, stona vina, kafa, čaj, kokteli u pojedinim barovima, piće na plaži i oko bazena, sladoledi u određeno doba dana, jednom nedeljno gala večera, “Azure 24” a la carte restoran (bez rezervacije, radi 24h).

Plaćaju se: premium pića, nargile, 3 à la carte restorana (potrebna prethodna rezervacija) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Lekar, frizer, servis za pranje i hemijsko čišćenje, butik, juvelir, suveniri, optičar, market, cvećara, rent-a-car, fotografska radnja.

Sport i zabava

Aqua park sa toboganima (za starije od 12 godina), glavni otvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen, bazen Laguna, poluolimpijski zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa toplom vodom, fitness centar, play station, pikado, igre na bazenu, kuglanje, internet café, streljaštvo, časovi kuvanja, časovi plesa, bilijar, teniski tereni, oprema za tenis, aerobik, pilates, boćanje, nintendo, stoni tenis, gimnastika u vodi, vaterpolo, joga, dnevne i večernje animacije, žurke na plaži, košarka, odbojka, bioskop, muzički program, bioskop, surf (uz licencu), vodeni bicikl, kanu, otvoreni disko, mini biblioteka, Wi-Fi internet.

Spa & wellness

AVEN Spa centar se prostire na 4.000m2 i ima zatvoren bazen, dve saune, tursko kupatilo, sobe za terapiju, parno kupatilo, đakuzi, slanu sobu, tuševe za masažu, sobu za odmor.

Plaćaju se: piling, tretmani nege lica i tela, masaže, Cryo sauna.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA TURSKA 2020

MAXX ROYAL KEMER RESORT