Lokacija

Nalazi se u Nabq Bay, oko 30km od Naama Bay i oko 10km od aerodroma. 

Opšti podaci

Hotel je otvoren u aprilu 2021. godine, zauzima površinu od 94.500m2. Čini ga glavna zgrada i 12 trospratnih bungalova, u ponudi ima ukupno 521 smeštajnu jedinicu. Gostima su na raspolaganju bazeni, razni sportski i zabavni sadržaji kao i restorani i barovi. 

Za decu tu su dečiji bazen, dečiji klub (3-12 godina), mini disko.

Plaža

Hotel ima svoju plažu sa pontonom dužine 240m, ulaz u more je postepen. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj

Hotel u ponudi ima 521 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, mini bar, ketler. 
Deluxe room – sastoji se od spavaće sobe i prostorije sa dva single kreveta (prostorije su odvojene zavesom).
Suite – sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Magico, Downtown Restaurant (riblji specijaliteti) i Sofra (egipatska kuhinja). Gostima su na raspolaganju barovi – Wunderbar, Terrace Bar, Eagles Lounge, Activity Pool Bar, Relax Pool Bar, Coral Beach Bar, Tower Coffee House (kafa i kolači), The Club Lounge i Shisha Bar.

Plaća se: nargila, a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Doktor, usluga pranja i peglanja veša, taksi, prodavnice, sala za sastanke.

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima dva bazena, tenis, stoni tenis, mini fudbal, odbojku na plaži, vaterpolo, aerobik, pilates, boćanje, animaciju, žurke na plaži i bazenima, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, saunu, zonu za relaksaciju.

Plaća se: masaže, sauna, jacuzzi, salon lepote, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.