Call-centar 011 655 78 00

LONICERA RESORT & SPA

LONICERA RESORT & SPA

Lokacija

Nalazi se u mestu Turkler,  od centra Alanje udaljen je oko 22km i oko 105 km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Lonicera Resort & Spa Hotel je otvoren 2017. godine i zauzima prostor od 130.000m². Ima ukupno 821 sobu (standardne, porodične i superior apartmane) od kojih je 9 soba za osobe sa posebnim potrebama. Hotel ima dva glavna restorana, 2 a’ la carte restorana, 8 barova, bazene, tobogane.

Gosti hotela Lonicera Resort mogu da koriste sve saržaje hotela Lonicera World osim glavnom restorana.

Za decu su tu: mini klub, mini disko, igralište, mini zoo vrt, dečiji bazeni i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel je udaljen oko 150m od peščane plaže. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira je besplatna.

Smeštaj

Sve sobe poseduju balkon, satelitsku TV sa internacionalnim i muzičkim kanalima, klima uređaj, mini bar (svakodnevno se puni mineralnom i običnom vodom), set za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen i Wi-Fi internet.

Economy sobe nemaju balkon i imaju površinu 0d 32 m2, standardne sobe su površine 36m2, dok su porodične  i superior sobe 72m2.

Standard  2 sobe  namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece.  Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: telefon, sef, room service.

Hrana i piće

Samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, kasna večera, turske palačinke, sladoled, razne užine, voće i sveže ceđeni sokovi u određeno vreme tokom dana, kafa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u konceptu od 10:00 do 02:30 časova.

Alkohol je zabranjen mlađima od 18 godina.

Plaćaju se: à la carte restorani , uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića i ostalo van koncepta po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Doktor, frizer, servis za pranje veša, konferencijske sale, prodavnice i butici.

Sport i zabava

Hotel ima 4 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, 4 dečija bazena i 6 jacuzzi-ja, aqua park ukupne površine od 5000m2 sa 9 tobogana za odrasle i 10 tobogana za decu (zejedno sa susedinm hotelom Lonicera World Resort). Od aktivnosti tu su: aerobik u vodi, vaterpolo, boćanje, pikado, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka.

Plaćaju se: diskoteka (ulaz), osvetljnje teniskih terena, bilijar, igraonica, internet cafe, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Od Spa sadržaja hotel poseduje tursko kupatilo, parno kupatilo, saunu i zatvoreni bazen.

Plaćaju se: masaže i tretmani.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA TURSKA 2020

LONICERA RESORT & SPA