Call-centar 011 655 78 00

LARISSA PHASELIS PRINCESS

LARISSA PHASELIS PRINCESS

Lokacija

Nalazi se u mestu Tekirova, na oko 17km udaljenosti od centra Kemera, oko 60km od centra Antalije i oko 75km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Hotel Larissa Phaselis Princess prostire se na površini od 36.423m². Izgrađen je 1988. a poslednji put renoviran 2014. godine. Sastoji od dva bloka i ima 385 smeštajnih jedinica. Osim glavnog restorana, ima i 7 barova, 2 à la carte restorana, snack bar na plaži, pizza corner, otvoreni bazen i Spa centar.  

Od sadržaja za decu tu su mini club (4-12 godina), dečiji bazen, igraonica, igralište i dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj 123m dugoj peščano-šljunkovitoj plaži. Korišćenje ležaljki i suncobrana je bez doplate, peškiri za plažu se dobijaju uz karticu. 

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj

Sve sobe imaju centralnu klimu, SAT TV, mini bar (dopunjava se dnevno vodom i sokovima), telefon, fen, kupatilo sa tuš kabinom i sef. 

Standard sobe površine su oko 20m², imaju dva single ležaja ili francuski ležaj i balkon.

Postoje sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće

Hotel ima uslugu All Inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključene užine, topli napici, poslastice i domaća i neka internacionalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju 7 barova (Lobby, Service, Terrace, Beach, Captain’s, Camelia i Disco bar) i 2 à la carte restorana – Topkapi (turski specijaliteti) i Sea Port (italijanski i riblji specijaliteti).  

Plaća se : à la carte restorani (dva puta nedeljno), premium i energetska pića, nargila i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji

Doktor, frizer, servis za pranje i peglanje veša, fotograf, konferencijska sala.

Sport i zabava

Otvoreni bazen, bazen sa toboganima za odrasle i za decu, dečiji bazen, aqua aerobic, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, boćanje, tenis, časovi plesa, step aerobic, pikado, fitness centar, Wi Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), diskoteka, dnevna i večernja animacija. 

Plaća se: internet café, osvetljenje teniskih terena, časovi tenisa, sportovi na vodi, video igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za relaksaciju.
Plaća se: tretmani za negu lepote, masaže, frizer i ostalo van koncepta. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LARISSA PHASELIS PRINCESS
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }