Lokacija

Hotel se nalazi u Antaliji nedaleko od peščane plaže Lara koja je napopularnija u Antaliji. Od centra Antalije udaljen je oko 16km i oko 14km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2019. godine i prostire se na 10.000 m2. Ima ukupno 200 raspoloživih smeštajnih jedinica. 
Hotel ima dva otvorena bazena za odrasle, 1 dečiji i veliki akva park. 

Za najmlađe tu je mini klub (4-12 god), igralište i dečiji bazen. 

Plaža

Hotel je udaljen 1km od svoje peščano-šljunkovite plaže do koje na svakih 15 minuta vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju (za peškire se ostavlja depozit). Na plaži postoji bar i posluženje, kao i tuš i ormarići za ostavljanje stvari. 

Smeštaj

Sve sobe opremljene su: centralnom klimom, balkonom, bočnim pogledom na more, kupatilom sa tuš-kadom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, sefom (ne plaća se), satelitskom TV sa muzičkim kanalima.
Standardna soba  je veličine 36m². 

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra all  inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Telefon, fax, hemijsko čišćenje, čuvanje dece, doktor na poziv, rent-a-car. Ove usluge se dodatno doplaćuju. 

Sport i zabava

Stoni tenis, pikado, fitnes centar, odbojka na plaži, vaterpolo, celodnevne animacije, večernje predstave, turske večeri, živa muzika. Wi-Fi u lobiju.

Napomena


Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga , načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepata all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima,te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.