Call-centar 011 655 78 00

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Hammamet, na oko 3km od Stare Medine gde se nalaze brojni restorani, prodavnice, muzeji i pozorište. Udaljen je oko 10km od mesta Yasmin Hammamet, oko 75km od aerodroma Tunis, a od aerodroma Enfidha oko 40km. Citrus Golf Club je udaljen oko 12km, predstavlja golf kompleks okružen sa 7 jezera koji svojim atraktivnostima privlači ljubitelje golfa.

Opšti podaci

Hotel je smešten na malom poluostrvu, raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica modernog i autentičnog stila. Pored glavnog restorana, gosti mogu uživati u à la carte restoranima, kao i barovima.

Hotel je samo za odrasle (+16).

Plaža

Hotel ima svoju privatnu peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su gostima na raspolaganju bez doplate. 

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 130 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, SAT TV, besplatan Wi-Fi, klimu, sef, minibar, kupatilo.

Deluxe sobe su površine oko 45m² sa 2 odvojena ležaja. Ove sobe nemaju pogled na more.

Deluxe suite su površine oko 45m² sa 2 odvojena ili 1 francuskim ležajem. Mogu imati pogled na more i bazen.

Noir suite su površine oko 120m² sa direktnim pogledom na more. Ima 1 spavaću sobu, dnevnu sobu, kupatilo, veliku terasu (16m²), jacuzzi.

Legend suite su površine oko 160m² sa direktnim pogledom na more. Ima 1 spavaću sobu, dnevnu sobu, terasu sa ležaljkama i privatan bazen koji se greje u toku zimske sezone u skladu sa hotelskim pravilima.

Yasmin deluxe suite su površine oko 45m² sa delimičnim pogledom na more i 2 odvojena ležaja.

Hrana i piće

Usluga u hotelu: polupansion (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima).

Pored restorana ”Zahilah” i ”Beach Gril”, gostima su na raspolaganju 2 à la carte restorana – ”Adra” sa tunižanskom kuhinjom i ”Kamilah” sa mediteranskom kuhinjom, kao i barovi (Looby Bar, Beach Bar i Cafe Maure).

Mogućnost specijalnog menija (za poseban režim ishrane).

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji

Menjačnica, biblioteka, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, konferencijska sala.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, jacuzzi, fitness centar, teniski teren, teren za golf, besplatan Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness

U okviru koncepta gostima je na raspolaganju bazen, sauna, tursko kupatilo (hamam), joga, spa i wellness centar.

Plaća se: tretmani i masaže, sauna, tursko kupatilo (hamam), spa i wellness centar i sve ostalo van koncepta.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

LA BADIRA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }