Call-centar 011 655 78 00

KHAYAM GARDEN BEACH RESORT & SPA

KHAYAM GARDEN BEACH RESORT & SPA

Lokacija

Hotel se nalazi u mestu Nabeul. Udaljen je 15km od Hamameta. Od aerodroma u Monastiru ga deli 95km, a od Tunisa i Enfidhe 65km. 

Opšti podaci

Khayam Garden Beach&Spa je hotel sa četiri zvezdice koji se nalazi na samoj plaži. Sagrađen je 1982, a poslednji put renoviran 2012. godine. Ima 361 sobu raspoređenu u tri bloka (288 standardnih dvokrevetnih, 51 porodična, 11 jednokrevetnih i 5 apartmana). Osim glavnog restorana ,,Phoenix” gostima su na raspolaganju restoran ,,Bonsai” (jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju), ,,Coco Beach” i ,,Carissa”. U ponudi hotela se nalazi i nekoliko barova (Lobby bar, Pool bar, Cocktail bar, Khayam bar, Cafe Maure, Bar Aqua Park, Disco bar).

Za najmlađe su tu mini club (4-12 godina), maxi club (8-13 godina), junior club (13-16 godina) i dečiji bazen. U glavnom restoranu je dostupan i dečiji meni.

Plaća se: čuvanje dece. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Ležaljke i sunocobrani su dostupni bez doplate, dok se peškiri dobijaju uz depozit.

Smeštaj

Sve sobe imaju balkon, SAT TV, klimu, mini bar (dopunjuje se vodom i sokovima), sef, telefon, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za kosu, Wi-Fi internet. Mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.

Plaća se: room service i telefon.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive  – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Kasni doručak je dostupan u centralnom baru ,,L’Orchidee”. Užine (palačinke, sendviči, kolači) se služe u restoranu ,,Carissa” u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restorani ,,Bonsai” (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), ,,Coco Beach” (uz doplatu). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića koja se služe u nekoliko barova (Lobby bar, Pool bar, Cocktail bar, Khayam bar, Cafe Maure, Bar Aqua Park, Disco bar). Lobby bar je otvoren 24h.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna i flaširana pića, restoran Coco Beach, Cafe Maure i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….). 

Ostali sadržaji

Prodavnice, menjačnica, lekar na poziv, konferencijske sale.

Sport i zabava

U okivru hotela se nalazi pet bazena za odrasle i dva za decu. Hotel svakodnevno organizuje dnevne i večernje animacije. Od sportskih aktivnosti i sadržaja gostima su na raspolaganju: aerobic, strečing, zumba, aquagym, tenis, boćanje, stoni tenis, streljanje, odbojka na plaži, badminton, vaerpolo, časovi arapskog, nemotorizovani sportovi na vodi. Wi-Fi je dostupan besplatno u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: motorizovani sportovi, osvetljenje teniskih terena, iznajmljivanje sale za fitness.

Spa & wellness

U hotelu se nalazi Spa centar Five Senses. U okivru istog su dostupne masaže i tretmani lepote uz doplatu.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.  

KHAYAM GARDEN BEACH RESORT & SPA
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "388,387" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }