Call-centar 011 655 78 00

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCES LE CHIC BODRUM

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCES LE CHIC BODRUM

Lokacija

Nalazi se u Bodrumu , udaljen je oko 4 km od centra Bodruma i oko 40 km od aerodroma Milas.

Opšti podaci

Kaya Resort u Bodrumu je nov hotel otvoren 2020. godine. Originalne je arhitekture i ekskluzivnog enterijera, usluga je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži.

Hotel ima glavni restoran koji se nalazi na plaži kao i više a la carte restorana, poslastičarnicu i barove. U okviru kompleksa hotela nalazi se bazen za odrasle i bazen za decu kao i kids mini club (koji je besplatan) 04 – 12 god. Hotel nudi razne aktivnosti u toku dana i večeri kao što je muzika uživo i sportovi na vodi.

Plaća se: a la carte restorani, poslastičarnica, alkoholna i bezalkoholna pića u barovima, sportovi na vodi.

Plaža

Nalazi se na svojoj peščanoj plaži sa dva pontona, dužine 200 m.

Smeštaj

Sve sobe imaju sef, fen, wi fi, tuš kabinu, bademantil, LED tv, nespresso aparat za kafu, klimu, telefon, mini bar.

Superior sobe su veličine 45 – 55 m2 , pogled bašta ili more, francuski ili twin kreveti. prostor za sedenje sa sofom, kupatilo, balkon.

Swim up superior land view su veličine 45 -55 m2, pogled bašta ili more, francuski ili twin kreveti, prostor za sedenje sa sofom, kupatilo sa tuš kabinom, terasa sa direktnim izlaskom na bazen.

Plaća se: mini bar, sef,telefon, room servis.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je na bazi punog pansiona ili noćenja sa doručkom / samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Doručak uključuje tople napitke i bezalkoholna pića koja se serviraju uz obrok, sva ostala pića se dodatno naplaćuju. Ručak i večera uključuju sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel nudi i više a la carte restorana koje je potrebno rezervisati unapred, kao i poslastičarnicu i više barova.

Plaća se: a la carte restorani, užine i alkoholna i bezalkoholna pića u barovima.

Ostali sadržaji

Sala za sastanke, market, fitnes centar.

Sport i zabava

Fitnes centar, sportovi na vodi, košarka i teniski teren.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Tursko kupatilo , sauna.

Plaća se:
spa centar (masaže, wellnes, frizer).

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

EGEJ -TURSKA 2023

KAYA PALAZZO RESORT & RESIDENCES LE CHIC BODRUM
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "294,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }