Lokacija

Nalazi se na šetačkoj zoni Memša, od starog centra Sakala i od aerodroma je udaljen oko 5km.

Opšti podaci

Od 15.11.2018. godine hotel Grand Plaza Resort je postao deo hotelskog lanca Jaz Group i novi naziv hotela je Jaz Casa Del Mar Resort. Hotel u svojoj ponudi ima dva bazena, restoran i nekoliko barova, širok izbor sportskih aktivnosti. Zbog svoje lokacije i sadržaja, idealan je kako za porodice sa decom tako i za mlade.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina). 

Plaža

Na plaži, koja se nalazi sa druge strane ulice (udaljenost oko 400m) jedan mali deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj

Hotel u svojoj ponudi ima 204 smeštajne jedinice i sve (osim standardnih soba) imaju balkon/terasu sa pogledom na bazen ili baštu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu. 
Standardne sobe su veličine oko 24m2 i nemaju balkon/terasu. 
Superior i superior deluxe sobe su veličine oko 36m2
Porodične sobe su veličine oko 51m2

Plaća se: mini bar, telefon.

Hrana i piće

Usluga u resortu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran Panorama Restaurant i La Terrace Restaurant (gde se služe užine) kao i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool bar. U konceptu su sladoledi, užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Plaća se: nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji

Limuzina, usluga pranja i peglanja veša, rent-a-car, doktor. 

Sport i zabava

Hotel u ponudi ima 2 bazena (od kojih se jedan greje u zimskoj sezoni), aqua park sa 3 tobogana, stoni tenis, bilijar, dnevna i večernja animacija, odbojku na plaži Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Sauna, jacuzzi na otvorenom, teretana.

Plaća se: sve tretmani za negu lica i tela, salon lepote.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.