Call-centar 011 655 78 00

HAWAII PALM AQUA PARK RESORT

HAWAII PALM AQUA PARK RESORT

Lokacija

Resort se nalazi na oko 4km od aerodroma, u novom turističkom delu Memša.

Opšti podaci

Hotel je otvoren u martu 2018. godine i prostire se na 20.000m². Raspolaže sa 472 smeštajne jedinice raspoređene u glavnim zgradama i bungalovima.

Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i raznovrsnim sadržajem pa se preporučuje kako odraslima tako i porodicama sa decom.

Za decu tu su aqua park, igralište, mini disko, dečiji bazen i dečiji klub. 

Plaža

Hotel poseduje privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj

Hotel raspolaže sa 472 smeštajne jedinice od kojih je svaka opremljena sa klima uređajem, sefom, SAT TV, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service, mini bar (besplatno flaša vode dnevno), Wi-Fi internet.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u svom sklopu ima glavni restoran Hawaii Palm, restoran Bon Appetite, Dragon (restoran azijske kuhinje), Capri (restoran italijanske kuhinje), Baracuda (riblji restoran – dodatno se plaća), San Set Snaks restoran, pored toga raspolaže i sa nekoliko barova.

Dodatno se plaćaju: ceđeno voće, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto.

Ostali sadržaji

Hotel poseduje šest bazena od kojih se jedan greje, dečiji bazen (greje se u toku zimske sezone), fitnes centar, odbojka na plaži, Wi-Fi internet (besplatan samo u lobiju), Fun Pub (diskoteka, ulaz besplatan kao i pića do 00:00, nakon toga se naplaćuju)

Dodatno se plaća: tenis, stoni tenis, bilijar, sauna, masaža, sportovi na vodi, servis za pranje i peglanje veša, sala za sastanke.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HAWAII PALM AQUA PARK RESORT
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(11) "276,277,281" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }