Call-centar 011 655 78 00

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT

Lokacija

Hotel se nalazi oko 17km od centra Bodruma, i oko 45km od aerodroma Milas. 

Opšti podaci

Hapimag Sea Garden resort se prostire na ukupnoj površini od 191.000m2, i naziv je dobio po prostranim vrtovima koji se spuštaju do tirkiznog Egejskog mora. Plaža ima plavu zastavicu. 

U hotelu postoje 282 sobe. 
Hotel ima 2 otvorena bazena i jedan zatvoren. 

Plaža

Hotel se nalazi na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Na plaži se ne doplaćuju ležaljke i suncobrani za goste hotela. 

Smeštaj

Standardne sobe su veličine 26m2 i imaju pogled na vrt ili na more. U sobi se nalazi francuski ili 2 odvojena ležaja. Svaka soba ima balkon, klima uređaj, mini bar, sef, telefon, fen, LCD TV i ketler.

Hrana i piće

U hotelu je usluga ultra all inclusive: samoposluživanje – doručak, ručak, večera. U hotelu postoji „Non-Stop Buffet“ koncept, koji se odnosi na to da je u toku celog dana servirana hrana u glavnom restoranu Lavanta, za glavne obroke, ali i između glavnih obroka.  U hotelu postoje u A la Carte restorani  – internacionalne kuhinje, meksičke i tradicionalne. 

Plaća se: neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ceđeno voće, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta. 

Sport i zabava

Od sportskih sadržaja, gosti mogu uživati u aerobiku, akvabiku, košarci, odbojci, fudbalu. Tu su takođe i teniski tereni, skvoš, boćanje, streljaštvo, bilijar, razni sportovi na vodi. Neke od ovih usluga mogu biti uz dodatnu doplatu. 

Za najmlađe

Za decu tu su razne animacije, mini disko, i nekoliko klubova za decu različitih uzrasta, dečiji bazen. 

Spa & wellness

U hotelu gosti mogu uživati i u Spa centru, koji nudi saunu, tursko kupatilo, đakuzi, i razne tretmane lica i tela. Takođe u hotelu postoji i fitness centar. 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

HAPIMAG SEA GARDEN RESORT