Call-centar 011 655 78 00

GRAND RING HOTEL

GRAND RING HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Beldibi, preko puta plaže na oko 10km od centra Kemera, oko 35km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Grand Ring hotel je otvoren 2006. Poseduje 299 smeštajnih jedinica (280 standardnih soba, 19 large), glavni restoran i 4 bara ( ’’Lobby Bar’’, ’’Pool Bar’’, ’’Beach Bar’’ i ”Disco Bar”).

Za decu su tu dečiji bazeni, mini klub, mini disko, igralište i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka koja se nasipa peskom. Plaža se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom.  Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe poseduju:  SAT TV, klima uređaj, balkon, sef, mini bar, kupatilo, fen za kosu.

Standardna soba je veličine 28m², mogu imati pogled na planinu ili na more. 

Standard 2 sobe
su veličine 28m²  i namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 12.99 ). Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Large sobe je veličine 38m² i imaju pogled na more.

Plaćaju se: telefon, mini bar i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je  All inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa.

U konceptu su i užine u ’’Beach Snack’’ baru od 12:30h do 16:00h, kafe i poslastice u ’’Coffee Corner’’-u od 16:30h do 17:30h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U ’’Beach Bar“-u je besplatno samo pivo od alkoholnih pića.

Plaćaju se: sva pića nakon 24:00h, uvozna pića i sve ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, sala za konferencije, market, gift shop, fax, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, bazen sa toboganima , aerobik, gimnastika, step aerobik, stoni tenis i TV sala.

Plaćaju se: bilijar i kuglanje.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna i fitness centar.

Plaćaju se: masaže, terapije i VIP jacuzzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GRAND RING HOTEL