Call-centar 011 655 78 00

GRAND RING HOTEL

GRAND RING HOTEL

Lokacija

Nalazi se u Kemeru, Beldibi, preko puta plaže na oko 10km od centra Kemera, oko 35km od centra Antalije i oko 45km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci

Grand Ring hotel je otvoren 2006. godine  Poseduje 326 smeštajnih jedinica (280 standardnih soba, sobe u A bloku i 19 large), glavni restoran i 4 bara (Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar i Disco Bar).

Za decu su tu dečiji bazeni, mini club, igralište i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima svoju plažu od sitnog šljunka koja se nasipa peskom. Plaža se nalazi preko puta ulice i do nje se dolazi podzemnim tunelom.  Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.

Smeštaj

Sve sobe imaju:  SAT TV, klima uređaj, balkon, sef, mini bar, kupatilo, fen.

Standardna soba je veličine 28m², može imati pogled na planinu ili more. 

Standard 2 sobe
su veličine 28m²  i namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 12.99 ). Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Large sobe je veličine 38m² i imaju pogled na more.

Plaća se: telefon, mini bar i sef.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je  All inclusive, samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa.

U konceptu su i užine u ’’Beach Snack’’ baru, kafe i poslastice u ’’Coffee Corner’’-u, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. U ’’Beach Bar“-u je besplatno samo pivo od alkoholnih pića.

Plaća se: sva pića nakon 24:00h, uvozna pića i sve ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Doktor na poziv, sala za konferencije, market, gift shop, fax, rent-a-car, šoping centar.

Sport i zabava

Hotel ima 2 otvorena bazena, 2 zatvorena bazena, bazen sa toboganima , aerobic, gimnastika, step aerobic, stoni tenis i TV sala.

Plaća se: bilijar i kuglanje.

Spa & wellness

Tursko kupatilo (hamam), sauna i fitness centar.

Plaća se: masaže, terapije i VIP jacuzzi.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

ANTALIJA -TURSKA 2023

NIS ANTALIJA -TURSKA 2023

GRAND RING HOTEL
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "267,260" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }