Call-centar 011 655 78 00

GOLDEN BAY BEACH

GOLDEN BAY BEACH

Lokacija

Hotel se nalazi u gradu Larnaka, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 10km od centra grada i oko 15km od aerodroma Larnaka. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica, sa koje često saobraća autobus koji vozi do centra grada. Taxi služba u hotelu funkcioniše 24 sata dnevno.

Opšti podaci

Hotel je izgrađen 1983. godine, a renoviran poslednji put 2011. godine. Poseduje 193 sobe od kojih su 168 standardne, 18 mini suite sobe, 6 grand suite sobe, i jedan predsednički apartman. Gostima su na raspolaganju 4 restorana i više barova, bazeni, menjačnica, rent a car i taxi služba, parking, prodavnica suvenira, servis za pranje veša, frizerski salon.  Za decu tu je mini klub, igralište, dečiji meni, dečiji bazen sa toboganom.

Plaća se:  čuvanje dece.

Plaža

Hotel se nalazi na javnoj peščanoj plaži, na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni. Peškiri se dobijaju i menjaju uz karticu.

Smeštaj

Standardne sobe 26m² sadrže: balkon, sadrže: balkon, klima uređaj, satelitsku TV, kupatilo sa tušem, fen za kosu, aparat za kafu i čaj, Wi-Fi internet, sef.                                                                                                                                           

Plaćaju se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće

Usluga je noćenje sa doručkom, polupansion (doručak i večera), pun pansion (doručak, ručak i večera) ili All Inclusive (doručak, ručak i večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine…) – samoposluživanje, izbor više jela.

Gostima su na raspolaganju 4 restorana (Les Etoiles Classic, The Yacht Club, Thalassa i Petrino Restoran),  barovi (Coctail Bar and Lounge, Shakespire’s Pub, snack bar i Pool bar).

Plaćaju se:  Kod usluga noćenje s doručkom, polupansion i pun pansion sva pića se dodatno plaćaju, kao i sve ostalo van usluge i koncepta. Kod usluge All Inclusive: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta, po hotelskim pravilima.

Ostali sadržaji

Plaća se: frizerskim salon, kozmetički salon, doktor na poziv, pranje veša i hemijsko čišćenje, konferencijska sala.

Sport i zabava

Bazeni (otvoreni, zatvoreni i dečiji), dva teniska terena, bilijar sala, dnevne i večernje animacije, Wi-Fi internet, stoni tenis, pikado.         
                                                                                                                                                                        
Plaćaju se: sportovi na vodi, iznajmljivanje bicikli. 

Spa & wellness

Plaćaju se:  Leisure Club sa teretanom, parnim kupatilom, đakuzijem, sobama za masažu, sauna.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

GOLDEN BAY BEACH
array(7) { ["post_type"]=> string(3) "any" ["posts_per_page"]=> string(1) "4" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["ignore_sticky_posts"]=> bool(true) ["meta_query"]=> array(1) { ["priority"]=> array(2) { ["key"]=> string(18) "onesystem_priority" ["value"]=> string(1) "1" } } ["tax_query"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["taxonomy"]=> string(21) "onesystem_destination" ["field"]=> string(7) "term_id" ["terms"]=> string(7) "286,303" ["operator"]=> string(2) "IN" } } ["orderby"]=> array(1) { ["post_title"]=> string(3) "ASC" } }